Minipivovar hotelu Pod Kyčmolem v Horní Lomné
Při výšlapu na vrchol Malého či Velkého Polomu (1061 m n. m., respektive 1067 m n. m.) jednomu vyschne v hrdle. Příhodně napůl cesty mezi těmito dvěma vrcholky, které stráží hranici Česka a Slovenska, se přitom nachází minipivovar hotelu Pod Kyčmolem. Pivo tu vaří už od roku 2021, a tak je nejvyšší čas ho ochutnat.
Natočí vám tam světlý, tmavý, červený nebo pšeničný ležák, který se vaří z beskydské vody. Pivo je nepasterizované, nefiltrované a během chození po horách rozhodně přijde vhod. V letních měsících můžete využít venkovní terasu s přilehlým dětským hřištěm, stejně dobře ale chutná ale i uvnitř.
Tip: Součástí hotelu je i wellness, kde můžete relaxovat v bazénu s vířivkou či saunovém světě.