Uložit Uloženo

Lanové centrum Proud

Lanové centrum Proud zabaví celou rodinu, instruktor přizpůsobí program vašemu věku, odvaze i dovednostem. V celém areálu je překážek více a je jen na vás, do které se pustíte. Na sloupech můžete mrknout na názorné obrázky včetně náročnosti. Celou dobu jste jištění a kdykoli se můžete zhoupnout dolů. 

První lanové centrum ve střední Evropě

Věděli jste, že olomoucká pobočka Lanového centra Proud byla vůbec prvním lanovým centrem v Čechách a střední Evropě? Centrum Proud je volnočasový areál, v němž se můžete těšit na kopec zábavy, dobrodružství a adrenalinu na nízkých i vysokých lanových překážkách. Dále zde můžete najít lezeckou stěnu, lanovky, skoky a herní prvky pro děti i dospělé.

Super info: Programy jsou určeny pro návštěvníky již od 3 let věku.

Otevírací doba

Brány lanového centra se dobrodruhům otvírají od dubna do října, od listopadu do března mají zavřeno. Od dubna do června můžete přijít během všedních dní na objednání, o víkendech bez objednání. Přes léto lze přijít ve všední dny od 16:00 do 20:00 bez objednání (o víkendu kdykoli během dne). V září a říjnu lze přijít pouze na objednání. 

Lajk od maminky Heleny

Naše rodina je ideální vzorek na testování lanového centra. Táta - ze studentských let má zkušenost z výškových prací a vůbec se nebojí výšek. Máma - pravý opak. Otevřené výšky bez zábradlí jí dělají problém a šikovností oproti tátovi také krapet pokulhává. Dcera (7 let) - ještě loni měla naprostou hrůzu i ze schodů a těžko se vyrovnává s nestabilitou a celkově všude tam, kde se necítí pevně na nohou. Syn (5 let) je naopak malý kaskadér. Na první dobrou by se mohlo zdát, že to bude celkem zábavná podívaná, ale rovnou vám prozradím, že jsme si celé 2 hodiny v lanovém parku řádně užili a dcerka dokonce ani nechtěla odejít.

Nahoru