Recenze a hodnocení

4,7 25×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,7
94.782%
Personál 4,8
95.652%
Lokalita 4,8
95.652%

Filtry

O nás

Když jsem se v roce 2019 vracel z Malajsie, moc jsem se děsil návratu domů – do Prahy, která mi najednou připadala jako příliš uspěchaná a nezastavitelná. Už v letadle při zpáteční cestě jsem věděl, že v Praze už dál zůstat nedokážu, rozhodl jsem se proto vrátit do jižních Čech, tady jsem přece doma! Z cesty jsem si s sebou přivezl spoustu energie, v mnoha ohledech jiný pohled na život, ale hlavně – nové myšlenky a nápady, a na jeden z nich právě teď koukáte i vy. Už jako malý jsem chtěl mít domek na stromě, ostatně snad jako každý kluk tehdy, ale tenhle sen se mi splnil, až po návratu domů, kdy jsem se rozhodl dělat v životě jen to, co chci, co mě těší a baví. Po 13 letech kancelářské práce v Praze jsem ze dne na den skončil a vyměnil notebook za sekyru s pilou, košili a porady za montérky a řemeslo, což byl můj bod zlomu, který všechno změnil.
Zatím co se v Praze chodilo i po ulicích v roušce, já chodil po lese a hledal to správné místo v kombinaci se vhodnými stromy. Když jsem přišel na vršek polomýtiny s převážně vzrostlými duby sousedícími s přilehlým polem a loukou, bylo vše jasné. Zahřál mě takový ten zvláštně hezký vnitřní pocit, který máte jen málokdy a málokde. Snad ho také (po)znáte… A tady jsem začal. Nakreslit skicu, vymyslet jak usadit baráček na stromy, založit první trámy a už to jelo, nešlo to zastavit. Můj sen se stával skutečností doslova před očima a já se o něj chtěl podělit, chci se o něj podělit. Vím, že pobyt v korunách stromů určitě není pro každého, ale pokud vás baráček zaujal, neváhejte ho navštívit, věřím, že tu zažijete chvíle a věci, kterých nebudete litovat a rozhodně na ně nezapomenete…

Zobrazit více

Ubytování na stromě

Zbonín 45, Varvažov

Ubytování na stromě

Zbonín 45, Varvažov

Pokoje

Hotel nabízí ubytování v následujících typech pokojů. Jejich dostupnost se může lišit podle vámi zvoleného termínu a konkrétní akce.

Baráček na stromě
4 lůžka
  • Zavedená elektřina i voda
  • Sprcha
  • Kamna
  • Venkovní ohniště

Vybavení a služby

Parkování zdarma
Prostor není bezbariérový
Wi‑Fi není dostupná
Nepřijímáme platební karty
Domácí mazlíčci povoleni

Výlety v okolí

Zobrazit na mapě
Nahoru