Hurá do wellness, na masáž nebo do kadeřnictví... Kam vyrazíte dřív?

Hurá do wellness, na masáž nebo do kadeřnictví… Kam vyrazíte dřív?

Kateřina Suchanková 25. 2. 2021

Všechny ty internety (a nevyhnul se tomu ani náš magazín), jsou plné návodů na to, jak se o sebe starat. Ale copak se o sebe opravdu musíme starat jen my sami? Zasněte se s kalendářem v ruce a vyberte si, kam vyrazíte za pořádným hýčkáním! Vouchery z kategorie Krása a relaxace mají platnost často až do podzimu. V tomhle časovém rozmezí se už určitě ke svému kadeřníkovi, manikérce nebo masérovi dostanete. Věřte, že se na vás těší i oni.

Důležité upozornění: Kvůli pandemii jsou tyto služby momentálně uzavřeny. Podívejte se na aktuální přehled vládních nařízení. Dozvíte se, které obchody a služby jsou otevřené.

Čas věnovaný pouze vám si můžete naplánovat jen tak, protože se máte rádi, nebo pod záminkou péče o svoje zdraví. Rozhodně si nepřipouštějte nějaké výčitky, protože si každou minutu péče si za uplynulé měsíce (a nejen za ně) stoprocentně zasloužíte. 

Masáže a wellness jako povzbuzení mysli a restart těla

Domácí masáže jsou jistě super, ale už se určitě těšíte, až vám znavené svaly prohmátne někdo, kdo to opravdu umí. Jak ale vybrat tu pravou masáž právě pro vás? Čím účinky procedury podpořit a na co dát pozor? To vám prozradíme v našem článku, kde najdete i přehled nejrůznějších masáží.

Že už jste odvykli, aby na vás sahal masér či masérka? Začněte tedy s relaxací zlehka, ale stejně účinně. Vyberte si voucher do sauny či wellness.

Na hubnutí karanténních polštářků nemusíte být sami

Co kdo přibere v lockdownu, nechť zůstane v lockdownu. A pokud nepatříte k těm, kdo propadl online tréninkům a hlídal si jídelníček, nevěšte hlavu. Odborníci na bezbolestné hubnutí jsou připraveni vám pomoci, jak nejlépe dovedou. Jak se ale ve všech těch lipolýzách, laserech, ultrazvucích a zábalech vyznat? S tím vám pomůže náš velký přehled hubnoucích procedur i s vysvětlivkami a doporučeními, jak dosáhnout co nejlepších výsledků.

Kde mi pomůžou zhubnout?

Konečně na nehty a do kadeřnictví!

Být sám sobě kadeřnicí, holičem, pedikérkou a manikérkou může být chvíli zábava. Může, ale nemusí. Pokud nejste tak zdatní jako ministryně financí paní Alena, vyberte si z nabídek vyzkoušených kadeřnických salonů a dopřejte svým vlasům profesionální střih, který jim dodá sílu zase zdravě růst. A pokud vás lakování nehtů a blikání UV lampy o samotě už nebaví, objednejte se rovnou i do nehtového salonu. Že byste chtěli všechno a najednou? Pak pro vás budou to pravé naše balíčky plné péče.

Vymažte vrásky a stopy po rouškách

Mžourání do monitorů, neustálý kontakt pleti s ochrannými prostředky, přivírání očí nad dalšími a dalšími opatřeními. To všechno napáchalo na pokožce menší či větší škody. Samozřejmě se s vráskami a nedokonalostmi pleti můžete smířit a přijmout je jako součást svého Já. Ale pokud jejich společnost ještě oželíte, vydejte se ke kosmetickým odborníkům a odbornicím. Přemýšlíte o omlazujícím ošetření? Podívejte se, co vám poradí zkušená kosmetička.

Líčidla opět v akci

Že už ani nevíte, na kterou stranu otevřít závit řasenky? Na tom není nic ostudného, někdo jako já to třeba zapomene i přes noc. Ale pokud se svým šminkám chcete opět naplno věnovat, je nejvyšší čas si to připomenout třeba pod dozorem profesionálů na kurzu líčení. Jeden jsme otestovaly na vlastní pleť!

Ukažte mi, kde se naučím krásně líčit!

Jak se vám článek líbil?

Kateřina Suchanková

Když zrovna není ověšena dětmi, ráda spí. Když zrovna nejí, což je její velmi oblíbená činnost, tak ráda spí. A když zrovna nejí, nespí, nebo nesetřásá (nenatřásá) děti, tak píše, čte nebo peče buchty. Když je dobře vyspaná a najedená, jde si zaběhat a jednou za rok se dostane i k boxovacímu pytli. Kromě své rodiny miluje Itálii, víno a spánek. 

Zaujal vás článek? Tohle se vám bude líbit!

Nahoru