Jak jezdit v zimě: naučte se zvládat ledovku, smyk i pravidlo 2 vteřin Sandra Soukupová Jaké jsou nejčastější chyby českých řidičů? Zvládnou vybrat smyk? A jak jezdit v zimě, abyste dojeli v pořádku domů? RozhovoryZábava
15 minut cvičení denně aneb návod, jak si zlepšit postavu Mirka Zámečníková Ráno odvedete děti do školky, po práci nakoupíte a uvaříte večeři, a ještě abyste si našli hodinku na cvičení. Přijde vám to nereálné? Nejste jediní! RozhovorySport
Šnečí farma ve Vyškově: Šneci na české talíře rozhodně patří Kateřina Suchanková Recepty se šneky měla v kuchařkách už Rettigová. Michal a Helena Přikrylovi, majitelé šnečí farmy Šneci z Rybníčku, na tuto tradici navazují. Jak se jim to daří? Rozhovory
Dovolená se psem: Co mít vždy s sebou a jak psa na výletech neztrhat? Sandra Soukupová Čeká vás cestování se psem? Podívejte se, co všechno si před cestou zjistit, jak sestavit psí lékárničku nebo jak psa správně zchladit. Výlety v ČRCestováníRozhovory
Umíte správně naložit maso na grilování? A víte, proč do něj nepíchat vidličkou? Sandra Soukupová Všichni si rádi pochutnáme na grilovaném mase. Jak ho ale připravit, aby vynikla jeho chuť? Kde sehnat kvalitní steak a proč ho nedat na gril rovnou z lednice? ReceptyRozhovory
Chutnají jako oříšky! Značka Grig svým jedlým hmyzem dobývá talíře celé Evropy Kateřina Suchanková Jídlo budoucnosti, nebo výstřelek? V Grig.cz mají jasno. Přečtěte si, jak největší evropský e‑shop s jedlým hmyzem začínal a jestli lze z hmyzu udělat burger. Rozhovory
Ovocňák dobývá česká srdce českým ovocem i svou hravostí. Čím si vás získá? Kateřina Suchanková Vitamíny do ruky. Tak se dají popsat výrobky rodinné firmy Ovocňák z Rudic u Luhačovic. Ovocné pyré, sušené plátky i mošty dělají radost sportovcům i maminkám. DětiRozhovory
Italské rychlovky z ČR. Skvělé snídaně, obědy i večeře hotové raz dva Barbora Kejvalová Nestíháte vařit, ale nechcete se odbýt? Zkuste hotová rizota, špaldota a polentota. Vyrábějí se v Česku, ručně a bez chemie a na váš talíř přinesou kus Itálie. Rozhovory
České paštiky bodují ve světě. Co stojí za jejich úspěchem? Sandra Soukupová Dali byste si něco dobrého? Ochutnejte tradiční české paštiky Čongrády. Jsou výtečné a sbírají jedno ocenění za druhým. Zjistěte, v čem je jejich kouzlo. Rozhovory