Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích

4,4 / 5 Bulgaricus Praha - Holešovice  (mapa) 6 prodejů

Hodnocení podniku Bulgaricus

4,4 78×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Jana
říjen 2019
 5,0/5
Hodnoceno: 8. října 2019
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Martina
květen 2019
 5,0/5

velmi milá a přátelská atmosféra

Hodnoceno: 17. května 2019 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Dasaccc
únor 2019
 3,0/5

Praktická část.

Nepřipravenost organizátorky kurzu v rámci teoretické části. Na kurz konaný dne 9. 2. 2019 neměla pro účastníky kurzu připravené materiály – pracovní postupy, recepty. Během kurzu všechny nabádala, ať si nic nepíšou, že nám vše pošle prostřednictvím e‑mailu. To se doposud nestalo. Mám obavy, že ani nepošle.

Hodnoceno: 13. února 2019 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Renata
březen 2018
 4,0/5

Fajn, zajímavý kurz pro laika s možností nákupu surovin a pomůcek.

Hodnoceno: 8. března 2018
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Šárka
únor 2018
 5,0/5

Výborné jídlo na závěr kurzu, které jsme si sami připravili.

Hodnoceno: 18. února 2018
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Tomas
září 2017
 5,0/5

všechno :)

Hodnoceno: 16. září 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Michal
září 2017
 5,0/5

Příjemní majitelé, poučný kurz, ideální jako vstupní školení do problematiky. SUPER!

Hodnoceno: 12. září 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Šárka
červenec 2017
 5,0/5

Spousta užitečných informací o mléčných výrobcích, zajímavé typy, mňamkózní recepty.

Hodnoceno: 14. července 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Zuzana
červenec 2017
 5,0/5

Táta se vrátil z kurzu spokojený, všechno nám nadšeně vyprávěl a jeho dovezený sýr, se kterým ještě doma dál podle obdrženého návodu pracoval, takže ve výsledku vyrobil dva druhy, byl výborný.

Hodnoceno: 11. července 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Iveta
červen 2017
 3,0/5

Kurz byl docela dobrý. Líbilo se nám zakončení kurzu, kde jsme připravili různá jídla z vyrobených mléčných výrobků, které jsme pak snědli. 😉

Organizace. Myslela jsem, že si budeme sami zkoušet výrobu. Bohužel jsme se jenom dívali, jak to pán připravoval. Bylo by lepší, kdyby nám dali na papíře postupy a my jsme si už jenom doplňovali. Člověk se neměl čeho chytit, občas to bylo takové matoucí.

Hodnoceno: 4. června 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Eva
květen 2017
 4,0/5

naučili jsme se spousty dobrot, které můžeme uplatnit v běžném rodinném životě

Hodnoceno: 10. května 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Ája
březen 2017
 5,0/5

kvalita, skvělá chuť

Autoservis Benešov (
leden 2017
 4,0/5

ochotný, příjemý pán, a hlavně specialista ve svém oboru. Nejlepší byla ukázka, ochutnávka a oběd, který jsme si dohromady vytvořili z připravených mléčných produktů. určitě doporučuji!!!

Hodnoceno: 12. ledna 2017
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Zaneta_p
prosinec 2016
 3,0/5

Nové informace ohledně mléčných produktů a způsob jejich zpracování.

chybí něco jako příručka nebo PDF, kde bychom informace z kurzu měli shrnuty.

Hodnoceno: 13. prosince 2016
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Martina
prosinec 2016
 5,0/5

Bezva akce, díky.

Michal
září 2016
 5,0/5

Osobní přístup, názornost.

Hodnoceno: 30. září 2016
Hodnocená nabídka: Kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů
Čestmír
květen 2016
 1,0/5

Manželé jsou velice hodní a vstřícní.

Kurz je v mini místnosti (bývalá trafika) 3×5 metrů, kde uprostřed jsou stoly a židle, za kterými je již sotva místo na projití. Bylo nás tam 15 lidí.
Prvně se lektor věnoval historii a vychvaloval bulharské výrobky jako nejlepší od vzniku zeměkoule. Pomalu jsem si už připadal jak na přednášce pro studium na škole. Tak to bylo dlouhé a už nudné. Poté se začal věnovat výuce výroby jogurtů. Předvedl nám jejich jogurtovač (plastové kelímky v taštičce na zip) a řekl nám, že je třeba je po naplnění dát třeba do peřin. Podotkl jsem, že mám jogurtovač elektrický od ETY a bylo mi řečeno, že tyto jogurtovače jsou nekvalitní a nespolehlivé a jen ten jejich je nejlepší, že na něm bádal několik let, než ho dotáhl k dokonalosti.
Poté opravdu dal na dvouplotýnku velký hrnec, do kterého nalil mléko a zřejmě začala výuka výroby sýrŮ. Ohřál ho, zaočkoval a pokračoval až po nakrájení a míchání. Žáci stále jen sedí a pozorují. Poté sýr slil do pkachetky a začal ho lisovat hrncem, do kterého postupně přidával vodu. To už bylo odpoledne, docela velký hlad a byly nám rozdány zástěry a receptury na výrobu velice jednoduchých nápojů a pokrmů z jogurtu, tvarohu a sýra. K čemu? Zaplatil jsem si kurz na výrobu sýrŮ. Ptám se proto pana lektora, kdy se budem učit další sýry? Jaké? Zeptal se mě. Já na to, že se chci naučit pařený sýr, korbáčky a edam a další. Odpověděl mi doslovně „A k čemu vám to bude? Stejně vám to zplesniví. Nebo snad máte, kam to dát uzrát“. To už jsem věděl, že jsou to vyhozené peníze a že to, proč jsem si koupil kurz, tady nevyučuje. Učí se pouze výroba jednoho SÝRU a jogurtu. U voucheru byla poznámka, že si odneseme, co si vyrobíme. Když kurz končil, lektor nakrájel sýr na 15 dílů a na každého vyšla porce tak na dvě polévkové lžíce.
Po celou dobu byla v místnosti příšerná zima a když už to bylo na pováženou, našli jsme na zdi za židlemi malý elektrický přímotop. Zeptali jsme se, proč netopí a dostali jsme odpověď, že jsme si ho mohli dávno zapnout. Proč netopil od rána, když jsme přišli? Šetří se?
Co se týče vybavení. Pokud si budete chtít zakoupit základní výbavu pro výrobu sýra, počítejte s tím, že vše mají 2–3× dražší, než se běžně prodává na internetu. Ani se nezkoušejte zmínit o tom, že máte elektronický teploměr, protože se okamžitě dozvite, že je nepřesný, nekvalitní a nejlépe měří ten jejich, skleněný.
Celkový dojem? Zklamání. Co jsem se chtěl naučit a kvůli čemu jsem kurz zaplatil (Výroba SÝRŮ), to jsem se nenaučil a ještě jsem to odmarodil. Nikoho nechci zrazovat, ale pokud se chcete tak jako já, naučit vyrábět sýry, vězte, že tenhle kurz vás to nenaučí.

 Vyjádření podniku
Před 8 roky
Dana
září 2015
 1,0/5

Zatím veliké zklamání, nemám chuť po jednáních s majitelkou se této akce zúčastnit. Budu posílat e‑mail na podporu. Při objednávce termínu se vyžadovalo uvedení čísla voucheru. Byla jsem odmítána z termínů v červenci a stále mi bylo doporučováno září. Nakonec poslední potvrzený termín v červenci byl odvolán den předtím z důvodu nemoci lektora ??? a opět jsem byla odkázána na září. Přesto majitelka můj voucher uplatnila již 7. 7. Může to vůbec udělat už při pouhé žádosti o termín kurzu ?

 Vyjádření podniku
Před 9 roky

Milá paní 2x jsem vám vyhověla vašemu požadavku o změnu termínu kurzu.
Voucher můžete uplatnit do data platnosti.
Rádi vás uvidíme na kurzu.

Šárka
srpen 2015
 5,0/5

Hodně zajímavý kurz, díky němuž jsem si doma začala vyrábět výborné jogurty a sýry. Nenásilně nám bylo ukázáno, že to opravdu není žádná věda. Navíc závěrečná hostina byla naprosto výborná. Vše k výrobě si můžete pak koupit na místě.

Snad jen by bylo dobré, kdyby nám na začátku dali nějaký písemný návod s různými radami, které nám tam říkali ústně. Na poznámky nebyl moc prostor…

Hodnoceno: 5. srpna 2015
Hodnocená nabídka: Kurz na domácí výrobu sýrů, jogurtů a mléčných výrobků
Tomfou77
červenec 2015
 5,0/5

Pratelska atmosfera, odborne rady, tipy a triky. Navic se mi libilo, ze manzele Tzanovi nas nenutili koupit pro nas zbytecne vyrobky a vybaveni, ale poradili nas s tim, co melo pro nas smysl.

Nahoru