Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích

4,4 / 5 Bulgaricus Praha - Holešovice (mapa) 6 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Výborné jídlo na závěr kurzu, které jsme si sami připravili.

Šárka
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 5. 2019.

V ceně

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů: 
    • 19. 1 .2019​
    • 26. 1 .2019 
    • 2. 2. 2019
    • 9. 2. 2019
    • 16. 3. 2019
    • 30. 3. 2019
    • 6. 4. 2019
    • 27. 4. 2019
    • 4. 5. 2019
    • 18. 5. 2019
  • Čas konání: 10.00–15.00 hodin 

Můžete využít do 31. 5. 2019

Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 750 Kč1 599 Kč
1 750 Kč1 599 Kč
Ukončeno

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?