Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

120 zákazníků

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Bulgaricus
Veletržní 3, Praha - Holešovice, 17000
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Více o podniku
Varianty (1)

V ceně

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů:
    • 20. 1. 2018
    • 3. 2. 2018
    • 17. 2. 2018
    • 3. 3. 2018
    • 17. 3. 2018
    • 31. 3. 2018
    • 14. 4. 2018
  • Čas konání: 10.00–15.00 h

Můžete využít do 15. 5. 2018

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

1 250 Kč 999 Kč
Vyprodáno 1 250 Kč 999 Kč
Ukončeno

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Tip na dárek: Sýr a víno? Skvělá kombinace! Pokud voucherem na kurz plánujete obdarovat své blízké, přidejte k němu ještě lahev, třeba si pak jejich výrobek a sklenku vychutnáte společně. 

Bulgaricus
Veletržní 3, Praha - Holešovice, 17000

Bulgaricus

Veletržní 3, Praha - Holešovice

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Zobrazit na mapě
Vybavení a služby
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky
Michal

Příjemní majitelé, poučný kurz, ideální jako vstupní školení do problematiky. SUPER!

Eva

naučili jsme se spousty dobrot, které můžeme uplatnit v běžném rodinném životě

Jak uplatnit

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Můžete využít do 15. 5. 2018

Storno podmínky

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Chybí vám nějaké další informace?

1 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Bulgaricus
Veletržní 3, Praha - Holešovice, 17000
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Více o podniku

Hodnocení podniku Bulgaricus

Hodnocení podniku Bulgaricus

4,4/5 (77 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Renata

Fajn, zajímavý kurz pro laika s možností nákupu surovin a pomůcek.

8. 3. 2018
Šárka

Výborné jídlo na závěr kurzu, které jsme si sami připravili.

18. 2. 2018
Ivo

rychlé doručení

Obchod nabízí tři různá probiotika, ale nikde nepíše, k čemu jsou jednotlivě dobrá. Chtěl jsem vzít od každého jeden kus, ale nakonec jsem vzal to, ve kterém je nejvíc druhů.

4. 1. 2018
Tomas

všechno :)

16. 9. 2017
Michal

Příjemní majitelé, poučný kurz, ideální jako vstupní školení do problematiky. SUPER!

12. 9. 2017
Šárka

Spousta užitečných informací o mléčných výrobcích, zajímavé typy, mňamkózní recepty.

14. 7. 2017
Zuzana

Táta se vrátil z kurzu spokojený, všechno nám nadšeně vyprávěl a jeho dovezený sýr, se kterým ještě doma dál podle obdrženého návodu pracoval, takže ve výsledku vyrobil dva druhy, byl výborný.

11. 7. 2017
Iveta

Kurz byl docela dobrý. Líbilo se nám zakončení kurzu, kde jsme připravili různá jídla z vyrobených mléčných výrobků, které jsme pak snědli. 😉

Organizace. Myslela jsem, že si budeme sami zkoušet výrobu. Bohužel jsme se jenom dívali, jak to pán připravoval. Bylo by lepší, kdyby nám dali na papíře postupy a my jsme si už jenom doplňovali. Člověk se neměl čeho chytit, občas to bylo takové matoucí.

4. 6. 2017
Eva

naučili jsme se spousty dobrot, které můžeme uplatnit v běžném rodinném životě

10. 5. 2017
Ája

kvalita, skvělá chuť

9. 3. 2017
Autoservis Benešov (

ochotný, příjemý pán, a hlavně specialista ve svém oboru. Nejlepší byla ukázka, ochutnávka a oběd, který jsme si dohromady vytvořili z připravených mléčných produktů. určitě doporučuji!!!

12. 1. 2017
Zaneta_p

Nové informace ohledně mléčných produktů a způsob jejich zpracování.

chybí něco jako příručka nebo PDF, kde bychom informace z kurzu měli shrnuty.

13. 12. 2016
Martina

Bezva akce, díky.

6. 12. 2016
Jitka

Přítel byla spokojen – nadšen :)
Vyšli vstříc i z hlediska termínu

26. 10. 2016
Ondra

Super zážitek
Nové informace a dovednosti

Museli jsme měnit termín

4. 10. 2016
Ondra

Zajímavé

4. 10. 2016
Michal

Osobní přístup, názornost.

30. 9. 2016
Martin

Vse

26. 9. 2016
Katerina

Úžasně prožitý den. Obsah přednášky byl podle mě srozumitelný i lidem, kteří v tomto oboru nemají vůbec žádné zkušenosti. I když pan lektor je nepochybně profesionál, snažil se ukázkově předvést postup při výrobě jogurtu, tvarohu a sýru v domácím prostředí a moc se mu to povedlo. Přátelská atmosféra i ochutnávka výrobků dojem z kurzu ještě umocnila. Ještě týž den přišly probrané i další receptury na e-mail, za to upřímně děkuji.

5. 6. 2016
Radana

Byla jsem velice spokojena. Pán s paní byli velice ochotni, zodpověděli každý náš dotaz. Odcházela jsem domů plns dojmů, mnoha informací a plným žaludkem

4. 6. 2016