Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů:
    • 20. 1. 2018
    • 3. 2. 2018
    • 17. 2. 2018
    • 3. 3. 2018
    • 17. 3. 2018
    • 31. 3. 2018
    • 14. 4. 2018
  • Čas konání: 10.00–15.00 h

Můžete využít do 15. 5. 2018

Rezervace: Předem na e‑mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −20 % 999 Kč
1 250 Kč −20 % 999 Kč

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Tip na dárek: Sýr a víno? Skvělá kombinace! Pokud voucherem na kurz plánujete obdarovat své blízké, přidejte k němu ještě lahev, třeba si pak jejich výrobek a sklenku vychutnáte společně. 

Nahoru