Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů + sýr s sebou

21 zákazníků
Varianty (1)

V ceně

  • 5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků:
    • Historie mléka a mléčných výrobků
    • Základní principy výroby sýrů
    • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
    • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
    • Ochutnávka výrobků z našich kultur
    • Sýr si odnesete s sebou domů
  • Termíny kurzů: 
    • 19. 1 .2019​
    • 26. 1 .2019 
    • 02. 2. 2019
    • 09. 2. 2019
    • 16. 3. 2019
    • 30. 3. 2019
    • 06. 4. 2019
    • 27. 4. 2019
    • 04. 5. 2019
    • 18. 5. 2019
  • Čas konání: 10.00–15.00 h 

Můžete využít: 19. 1. – 18. 5. 2019

Rezervace: Předem na e-mailu ilona.tzanova@bulgaricus.cz – do zprávy uveďte kód voucheru.

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

1 750 Kč 1 599 Kč
1 750 Kč 1 599 Kč

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.

Šárka

Spousta užitečných informací o mléčných výrobcích, zajímavé typy, mňamkózní recepty.

Šárka

Spousta užitečných informací o mléčných výrobcích, zajímavé typy, mňamkózní recepty.

Zuzana

Táta se vrátil z kurzu spokojený, všechno nám nadšeně vyprávěl a jeho dovezený sýr, se kterým ještě doma dál podle obdrženého návodu pracoval, takže ve výsledku vyrobil dva druhy, byl výborný.

Bulgaricus
Veletržní 3, Praha - Holešovice, 17000

Bulgaricus

Veletržní 3, Praha - Holešovice

Zobrazit na mapě
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Bulgaricus
Veletržní 3, Praha - Holešovice, 17000
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Více o podniku