Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kurz na domácí výrobu sýrů, jogurtů a mléčných výrobků – Výrobený sýr si odnesete domů
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 4. 7. 2015.
Můžete využít do 4. 7. 2015
- Rezervace: E‑mailem na ilona.tzanova@bulgaricus.cz do e‑mailu vždy uvádějte číslo voucheru.
- Storno: Zrušení nebo přesunutí termínu je nutné min. 7 dny předem, jinak voucher propadá.
- Příplatky: žádné
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Benefitka – převést body
- LemonPay – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tento kurz je určený pro milovníky originálních mléčných produktů. Absolventi kurzu budou schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlisovat kvalitu při nakupu různých sýrů a jogurtů.
Při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlíme proč je důležité dodržovat správné technologické postupy. Dozvíte se historii a původ jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.
Co se na kurzu během 5 hodin naučíte?
Naučíte se profesionálně vyrobit kvalitní mléčné produkty.
- Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1czk
- Balkánský sýr a čerstvý sýr
- Receptury dalších druhů sýrů
- S předem připravených surovin si vyrobíme, tarator, caziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty
Obsah kurzu:
- Historie o mléce a mléčných výrobcích
- Základní principy výroby sýrů
- Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
- Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
- Ochutnávka výrobků z našich kultur
Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.
Termíny kurzu:
17. 01. 2015, 07. 02. 2015, 14. 02. 2015, 07. 03. 2015,21. 03. 2015
Čas konání: 10:00 – 15:00 hod
Adresa konání:
Herrmannova 2016/24,
143 00 Praha 4 Modřany