Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se steakovat: 4hodinový kurz přípravy steaků, hamburgerů a příloh

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 100 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Platnost do 30. 4. 2018.

V ceně

4hodinový kurz Steaky v obraze

  • služby lektora
  • využití studia vč. kuchařské výbavy
  • zapůjčení zástěry
  • suroviny
  • receptury
  • konzumace nealkoholických nápojů

Co si uvaříte, upečete a sníte?

  • filovaný striplon steak s omáčkou ze sečuánského voňavého pepře, kompozice listových salátů s
    balsamikem, pečená červená řepa s olivovým olejem, ořechy a mořskou solí
  • americký nefalšovaný hamburger ze sekaného steakového masa s omáčkou z tekutého kouře, slaninou,
    majonézou a cibulovou marmeládou
  • vepřová kotleta s kostí, obalená v hrubém mexickém kořením, špikovaná irskou nakládanou slaninou a
    rajčaty, podávaná s mačkanými brambory se sýrem a bylinkami
  • pečené banány s čokoládou, chilli a medem
  • bulky na hamburgery se sezamem a hrubou solí

Termíny kurzů budou vypisovány postupně, začátek je vždy v 18.00. 

Můžete využít do 30. 4. 2018

  • Rezervace: Po zakoupení voucheru přes online formulář. Vyberte zakoupený kurz a vyplňte potřebné údaje.
  • Termíny kurzu jsou vypisovány postupně. 

Změna plánů? Nevadí, ale nezapomeňte zrušit nebo změnit rezervovaný termín nejpozději 3 dny předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 600 Kč 1 949 Kč
2 600 Kč 1 949 Kč
Ukončeno

Říká se, že polévka je grunt, ale ruku na srdce: maso je maso.

Pokud patříte mezi milovníky masa, začněte si brousit nože. Kurz Steaky v obraze, který chystá kuchařské studio Šelma v kuchyni neboli Martin Lev a Jan Lev, je pro vás jako dělaný.

Pánové vás naučí připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US, ukážete si, které části masa se na steaky hodí, jak maso marinovat a okořenit a rovnou k němu šoupnete i několik příloh. Upečete si také bulky na hamburgery a pochopitelně je pak řádně naplníte. 

O tom, že se Šelma v kuchyni opravdu umí ohánět, svědčí i pochvalná hodnocení předchozích akcí. Takhle si kurz užila paní Zdeňka (duben, 2017): „Úžasný šéfkuchař, super recepty, bezvadná parta lidí, dokonalé jídlo! Prostě úplně úžasný večer, který neměl chybu.“

Až vám doma bude vonět lahodné jídlo, bude to chtít i skvělé víno. Banner vás nenechá na suchu. 

Nahoru