Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Naučte se steakovat: 4hodinový kurz přípravy steaků, hamburgerů a příloh

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov (mapa) cca 30 km / 30 min
Počítáno autem z Modletic.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

4hodinový kurz Steaky v obraze

  • služby lektora
  • využití studia vč. kuchařské výbavy
  • zapůjčení zástěry
  • suroviny
  • receptury
  • konzumace nealkoholických nápojů

Co si uvaříte, upečete a sníte?

  • filovaný striplon steak s omáčkou ze sečuánského voňavého pepře, kompozice listových salátů s
    balsamikem, pečená červená řepa s olivovým olejem, ořechy a mořskou solí
  • americký nefalšovaný hamburger ze sekaného steakového masa s omáčkou z tekutého kouře, slaninou,
    majonézou a cibulovou marmeládou
  • vepřová kotleta s kostí, obalená v hrubém mexickém kořením, špikovaná irskou nakládanou slaninou a
    rajčaty, podávaná s mačkanými brambory se sýrem a bylinkami
  • pečené banány s čokoládou, chilli a medem
  • bulky na hamburgery se sezamem a hrubou solí

Termíny kurzů budou vypisovány postupně, začátek je vždy v 18.00. 

Můžete využít do 30. 4. 2018

  • Rezervace: Po zakoupení voucheru přes online formulář. Vyberte zakoupený kurz a vyplňte potřebné údaje.
  • Termíny kurzu jsou vypisovány postupně. 

Změna plánů? Nevadí, ale nezapomeňte zrušit nebo změnit rezervovaný termín nejpozději 3 dny předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 600 Kč −25 % 1 949 Kč
2 600 Kč −25 % 1 949 Kč

Říká se, že polévka je grunt, ale ruku na srdce: maso je maso.

Pokud patříte mezi milovníky masa, začněte si brousit nože. Kurz Steaky v obraze, který chystá kuchařské studio Šelma v kuchyni neboli Martin Lev a Jan Lev, je pro vás jako dělaný.

Pánové vás naučí připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US, ukážete si, které části masa se na steaky hodí, jak maso marinovat a okořenit a rovnou k němu šoupnete i několik příloh. Upečete si také bulky na hamburgery a pochopitelně je pak řádně naplníte. 

O tom, že se Šelma v kuchyni opravdu umí ohánět, svědčí i pochvalná hodnocení předchozích akcí. Takhle si kurz užila paní Zdeňka (duben, 2017): „Úžasný šéfkuchař, super recepty, bezvadná parta lidí, dokonalé jídlo! Prostě úplně úžasný večer, který neměl chybu.“

Až vám doma bude vonět lahodné jídlo, bude to chtít i skvělé víno. Banner vás nenechá na suchu. 

Nahoru