Je mi líto, ale absolutně to nemělo nic společného s výukou vaření, natož s řeckou gastronomií. V kurzu skládání kostiček lego by se člověk projevil víc, než tady. Vše již dopředu nachystané, nakrájené, lektor navíc sám vše přidává na pánev, všechno předdělané, jen chodí okolo, přikládá, kydá a člověk jen míchá… žádná osobní invence. Navíc, kořenění po celou dobu jen jakousi noname připravenou směsí koření, jakoby snad od podravky či co, ale pardooon, ani složení nebyl schopen říct. Rozhodně krom kopru a bazalky žádné čerstvé bylinky… Identifikovat složky oné směsi koření z pro jistotu nepojmenované lahvičky by stálo za to. Co se týče výběru surovin, není těžké si dneska zajet do Globusu pro skutečně řecký jogurt, použít řecký olej, řecké víno apod… z Řecka nepocházela snad jediná ingredience…, autentico hadr… Inu kdo nezkusil, neví, ale fakt je to rozdíl, sorry… Já jezdím do Řecka pravidelně, tak jsem byl na to zvědavý. Vážně mám pocit, že kuchař v Řecku nikdy nebyl, souvlaki se pardon jinak vyslovují, ale hlavně zcela jinak připravují… a ta příloha, výsměch. Možná dobré na kurz fúze indické kuchyně s italskými surovinami. Jestli se někdo po vašem kurzu bude vyžadovat v Řecku tohoto jídla, tak hodně narazí. S řeckou gastronomií to rozhodně nemělo noc společného. Škoda. Jo a co do organizace kurzu, nealko nápoje prý v ceně… kohoutková voda, víc prosím potenciální kupující nečekejte. Možnost něčeho jiného? Smůla, zapomeňte… Velké zklamání, omlouvám se, ale toto fakt ne. Dokonce mě napadlo přemýšlet o reklamaci. Zajeďte si do Řecka a ochutnejte. Uvidíte, že řecká kuchyně vypadá a chutná zcela jinak. A pokud si chcete říkat škola vaření, nechte účastníky alespoň to maso na proužky si nakrájet, páč je to jinak totální výsměch. Cibuli a rajčata si myslím už doma zkusil krájet každý… Jo a pita chléb se dá celkem snadno připravit, rozhodně se nemusí ohřívat v troubě (už to je nesmysl) arabský chléb určený na kebab. Humor a parodie od začátku do konce. Všechny zájemce o tento kurz bych rád informoval, že jsou k mání daleko lepší a erudovanější kurzy řecké kuchyně. (doporučoval bych vlastně iprovozovatelům) Toto prosím ne, vážně…. Btw, 3hodinový kurz to fakt nebyl, budete doma o dost dříve😉 ale bodejť by ne… Toť ve zkratce. J.Š.
Vyjádření podniku
Před 3 dny
Vážený pane J.Š, škoda, že jste nám to neřekl po absolvování kurzu při odchodu ze studia, protože tam jste vypadal spokojeně.
Našich spokojených klientů, kteří k nám chodí do studia se něco přiučit a zavařit si formou zábavy, je za 14 let působení tolik, že vaše reakce na kurz nás pobavila. Hodně klientů se k nám vrací opakovaně a pozitivní reakce nám sdělují telefonicky a přímo. Na Vašem komentáři kurzu je bohužel vidět, jak může být takový specialista na "Řeckou kuchyni", jako jste vy, sebejistý a plný negace. Bohužel anonym snese vše... K surovinám se nebudeme vůbec vyjadřovat, suroviny používáme tak jak mají být! A na závěr ...... souhlasíme s Vaším komentářem a myslíme si, že to co jste napsal, je humor a parodie od začátku až do konce! S pozdravem Šelma v kuchyni :)