Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitková hmyzí degustace na firemní nebo soukromé večírky

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Brouk na talíři – škola vaření

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Z plánování večírku máte brouka v hlavě? Vsaďte na brouka na talíři.

Jídla z hmyzu patří k nejnovějším trendům českých večírků a speciálních festivalů. O vašem večírku se bude dlouho mluvit, když své hosty překvapíte nezapomenutelnou hmyzí degustací o několika chodech.

Připraví vám ji Brouk na talíři, který byl na food festivalu Jakože, cože?! návštěvníky zvolen nejlepším stánkem festivalu. K ochut­nání nabízel i housenky, cvrčky a štíra.

A jak, že ten hmyz vůbec chutná? Může připomínat oříšky, citrusy a kořeněné maso.

„Největší zájem je zejména o jídla z larev potemníků, smažených cvrčků a sarančat. Na hmyz, jakými je například šváb nebo štír, se lidé rádi koukají, ale do pusy jej vloží opravdu pouze labužníci a odvážlivci,“ komentuje složení degustací nutriční specialista Martin Zastko.

Live-cooking se stává stále vyhledávanější součástí atraktivních eventů a oslav. A jak vypadají večírky s ochutnávkou hmyzích delikates? Strnu­lé tváře střídají odvážná gesta a smích přihlížejících zábavnému kuchtění speci­alistů. Není divu – vložit do úst červa či brouka poprvé v životě si opravdu žádá velký kus sebezapření a odvahy. Odměnou je ovšem příjemné překvapení ve formě hotové pochoutky, která je i neuvěřitelně výživná.

Nahoru