Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitková hmyzí degustace na firemní nebo soukromé večírky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Z plánování večírku máte brouka v hlavě? Vsaďte na brouka na talíři.

Jídla z hmyzu patří k nejnovějším trendům českých večírků a speciálních festivalů. O vašem večírku se bude dlouho mluvit, když své hosty překvapíte nezapomenutelnou hmyzí degustací o několika chodech.

Připraví vám ji Brouk na talíři, který byl na food festivalu Jakože, cože?! návštěvníky zvolen nejlepším stánkem festivalu. K ochut­nání nabízel i housenky, cvrčky a štíra.

A jak, že ten hmyz vůbec chutná? Může připomínat oříšky, citrusy a kořeněné maso.

„Největší zájem je zejména o jídla z larev potemníků, smažených cvrčků a sarančat. Na hmyz, jakými je například šváb nebo štír, se lidé rádi koukají, ale do pusy jej vloží opravdu pouze labužníci a odvážlivci,“ komentuje složení degustací nutriční specialista Martin Zastko.

Live-cooking se stává stále vyhledávanější součástí atraktivních eventů a oslav. A jak vypadají večírky s ochutnávkou hmyzích delikates? Strnu­lé tváře střídají odvážná gesta a smích přihlížejících zábavnému kuchtění speci­alistů. Není divu – vložit do úst červa či brouka poprvé v životě si opravdu žádá velký kus sebezapření a odvahy. Odměnou je ovšem příjemné překvapení ve formě hotové pochoutky, která je i neuvěřitelně výživná.

Nahoru