

Platnost do 31. 10. 2025.
Dobré vědět: Menu je vzorové a může se v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 10. 2025.
Dobré vědět: Menu je vzorové a může se v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 10. 2025.
Dobré vědět: Menu je vzorové a může se v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Platnost do 31. 10. 2025.
Dobré vědět: Menu je vzorové a může se v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud toužíte po vskutku královské hostině, je nejlépe jít na večeři přímo na zámek.
Potěšte své blízké skutečným gastronomickým zážitkem a vezměte je do Chateau St. Havel, kde vás čeká čtyřchodové nebo pětichodové degustační menu plné sezónních dobrot. Všechna jídla vznikají pod taktovkou executive chefa Ondřeje Slaniny, známého z kulinářské televizní show „Kluci v akci“, a šéfkuchaře Zdeňka Jánského.
V nabídce najdete i degustační menu s vinným párováním, které celý gastronomický zážitek pozvedne ještě výš. Kromě toho, že víno skvěle doplní jednotlivé pokrmy, tak i jídlo zvýrazní ty nejlepší chutě vína. Tato varianta je obzvlášť vhodná jako dárek.
Dobré vědět: Degustační menu z nabídky si můžete přijít vychutnat ve všední dny od 15:00, o víkendech pak od 12:00.
Všechny pokrmy jsou založeny převážně na původních recepturách klasické české a evropské kuchyně, jemně obohacených o poznatky moderní gastronomie. Největší důraz zde kladou na výběr surovin (zpracovávají pouze suroviny lokálních pěstitelů a chovatelů) a převážná většina je v bio kvalitě.
Podívejte se na gramáže jednotlivých pokrmů.
|