Rezervace: Rezervace termínu na emailu: info@chataorlik.cz Storno: Storno minimálně týden předem, v opačném případě voucher propadá. Příplatky: nejsou Omezení: Menu je pevně stanovené a výměna chodů není možná. Jídlo s sebou: Není možné. Restaurace má nekuřácké prostory. Platební karty: Ne.
Oslovili jsme nejlepší kuchaře v Peci pod Sněžkou a blízkém okolí a domluvili se na spolupráci, aby pro naše hosty předvedli své umění. Hledali jsme všude: v nejlepších hotelích, v nejlepších restauracích i zapadlých horských boudách a chalupách. Přijďte ochutnat, jaké 4-chodové menu si pro Vás připravili. Ke každému menu napáruje vína sommelier David Kuchař ze společnosti WineCorp.
Všechna menu budou servírována vždy v sobotu.
Termín si můžete vybrat podle preferencí menu nebo kuchaře.
Sobota 9. 8. 2014: Václav Němeček
mladý talentovaný kuchař pocházející z podkrkonošší, začínal v hotelu Bonáto v Náchodě, pak 3 roky v Irsku, nyní hotel Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují
vařil ve Flambé, Červené tabulce, v la Bodeguita del Medio, v řadě hotelů, v současností předvádí své umění vBoudě pod Sněžkou.
Carpacio z červené řepy s kozím sýrem a rucolou
Pečené filátko z candáta s koprovým rizotem
Kančí steak se štouchaným bramborem a omáčkou z brusinek
Mačkané krkonosšské borůvky s tvarohem a smrkovou esencí
Sobota 4. 10. 2014: Martin Adamjak
francouzská restaurace U Malířů, americká kuchyně v Cowboys , Radisson SAS za šéfkuchaře Jiřího Štifta, vařil v Holandsku a Rakousku, nyni již několik let působí v restauraci Enzian v Peci pod Sněžkou.
Krkonošské kyselo z domácího kvásku a vajec od slepiček z Podkrkonoší
Domácí hubnik s restovaným špekem a cibulkou, domácí dušené zelí
Kančí ragů s karlovarským knedlíčkem
Sejkory s vlašskými ořechy a domácím medem od včeliček z Obřího dolu, bílý jogurt