Degustační menu v Peci pod Sněžkou
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 4. 10. 2014.
Můžete využít do 4. 10. 2014
Rezervace: Rezervace termínu na emailu: info@chataorlik.cz
Storno: Storno minimálně týden předem, v opačném případě voucher propadá.
Příplatky: nejsou
Omezení: Menu je pevně stanovené a výměna chodů není možná.
Jídlo s sebou: Není možné.
Restaurace má nekuřácké prostory.
Platební karty: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Oslovili jsme nejlepší kuchaře v Peci pod Sněžkou a blízkém okolí a domluvili se na spolupráci, aby pro naše hosty předvedli své umění. Hledali jsme všude: v nejlepších hotelích, v nejlepších restauracích i zapadlých horských boudách a chalupách. Přijďte ochutnat, jaké 4-chodové menu si pro Vás připravili. Ke každému menu napáruje vína sommelier David Kuchař ze společnosti WineCorp.
Všechna menu budou servírována vždy v sobotu.
Termín si můžete vybrat podle preferencí menu nebo kuchaře.
Sobota 9. 8. 2014: Václav Němeček
mladý talentovaný kuchař pocházející z podkrkonošší, začínal v hotelu Bonáto v Náchodě, pak 3 roky v Irsku, nyní hotel Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují
- Krkonošský čerstvý kozí sýr , polníčkový salát, sušené brusinky
- Filé z pstruha z místní horské bystřiny pečené na másle a bylinkách, kroupové rizoto
- Dančí pečeně špikovaná špekem, špenát z listů kopřiv, pečené bramborové noky
- Kynuté lívanečky, bezinkový sirup, kysaná smetana
Sobota 6. 9. 2014: Martin Podlezl
vařil ve Flambé, Červené tabulce, v la Bodeguita del Medio, v řadě hotelů, v současností předvádí své umění vBoudě pod Sněžkou.
- Carpacio z červené řepy s kozím sýrem a rucolou
- Pečené filátko z candáta s koprovým rizotem
- Kančí steak se štouchaným bramborem a omáčkou z brusinek
- Mačkané krkonosšské borůvky s tvarohem a smrkovou esencí
Sobota 4. 10. 2014: Martin Adamjak
francouzská restaurace U Malířů, americká kuchyně v Cowboys , Radisson SAS za šéfkuchaře Jiřího Štifta, vařil v Holandsku a Rakousku, nyni již několik let působí v restauraci Enzian v Peci pod Sněžkou.
- Krkonošské kyselo z domácího kvásku a vajec od slepiček z Podkrkonoší
- Domácí hubnik s restovaným špekem a cibulkou, domácí dušené zelí
- Kančí ragů s karlovarským knedlíčkem
- Sejkory s vlašskými ořechy a domácím medem od včeliček z Obřího dolu, bílý jogurt