Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační menu v Peci pod Sněžkou

4,6 / 5 (526 hodnocení)
Hotel Chata Orlík *** Pec pod Sněžkou (mapa) cca 225 km / 2 h 30 min
Počítáno autem z Ptic.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 4. 10. 2014

Rezervace: Rezervace termínu na emailu: info@chataorlik.cz 
Storno: Storno minimálně týden předem, v opačném případě voucher propadá.
Příplatky: nejsou
Omezení: Menu je pevně stanovené a výměna chodů není možná.
Jídlo s sebou: Není možné.
Restaurace má nekuřácké prostory.
Platební karty: Ne.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

390 Kč −25 % 290 Kč
390 Kč −25 % 290 Kč

Oslovili jsme nejlepší kuchaře v Peci pod Sněžkou a blízkém okolí a domluvili se na spolupráci, aby pro naše hosty předvedli své umění. Hledali jsme všude: v nejlepších hotelích, v nejlepších restauracích i zapadlých horských boudách a chalupách. Přijďte ochutnat, jaké 4-chodové menu si pro Vás připravili. Ke každému menu napáruje vína sommelier David Kuchař ze společnosti WineCorp.

Všechna menu budou servírována vždy v sobotu.

Termín si můžete vybrat podle preferencí menu nebo kuchaře.

Sobota 9. 8. 2014: Václav Němeček

mladý talentovaný kuchař pocházející z podkrkonošší, začínal v hotelu Bonáto v Náchodě, pak 3 roky v Irsku, nyní hotel Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují

  • Krkonošský čerstvý kozí sýr , polníčkový salát, sušené brusinky
  • Filé z pstruha z místní horské bystřiny pečené na másle a bylinkách, kroupové rizoto
  • Dančí pečeně špikovaná špekem, špenát z listů kopřiv, pečené bramborové noky
  • Kynuté lívanečky, bezinkový sirup, kysaná smetana

Sobota 6. 9. 2014: Martin Podlezl

vařil ve Flambé, Červené tabulce, v la Bodeguita del Medio, v řadě hotelů, v současností předvádí své umění vBoudě pod Sněžkou.

  • Carpacio z červené řepy s kozím sýrem a rucolou
  • Pečené filátko z candáta s koprovým rizotem
  • Kančí steak se štouchaným bramborem a omáčkou z brusinek
  • Mačkané krkonosšské borůvky s tvarohem a smrkovou esencí

Sobota 4. 10. 2014: Martin Adamjak

francouzská restaurace U Malířů, americká kuchyně v Cowboys , Radisson SAS za šéfkuchaře Jiřího Štifta, vařil v Holandsku a Rakousku, nyni již několik let působí v restauraci Enzian v Peci pod Sněžkou.

  • Krkonošské kyselo z domácího kvásku a vajec od slepiček z Podkrkonoší
  • Domácí hubnik s restovaným špekem a cibulkou, domácí dušené zelí
  • Kančí ragů s karlovarským knedlíčkem
  • Sejkory s vlašskými ořechy a domácím medem od včeliček z Obřího dolu, bílý jogurt

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru