Tříchodové menu pro dva s možností vinného párování: kachní prsa na pomerančích, losos i řez Napoleon

od 899 Kč
Vybrat variantu

Přehled nabídky

Varianty (2)

Co zvoláte, když máte kritickou chuť na lososa? „LoSOS“!

Pozvěte svou polovičku na příjemné stolování v restauraci hotelu Anette. Čeká vás ochutnávka parádního tříchodového menu, které můžete ještě zdokonalit vinným párováním. V takovém případě ochutnáte ke každému chodu odlišný druh vína – ke kachně červené, k lososu bílé a k předkrmu šumivé.

Jaké pokrmy se podávají? Celé stolování zahájí předkrm v podobě mozzarelly v listovém těstíčku nebo salátu z červené řepy s rukolou a kozím sýrem. Role hlavního chodu se ujmou kachní prsa na pomeranči nebo losos s jikrovým dressingem. Celé stolování pak završí sladká tečka – řez Napoleon či ovocný sorbet.

Super lokalita: Hotel Anette najdete na pražském Smíchově, pár kroků od zastávky Zborovská. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru