
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
Tříchodové menu pro 2 osoby
- 2× předkrm dle výběru:
- Mozzarella v listovém kabátku s jahodovým dresingem
- Salát z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
- 2× hlavní jídlo dle výběru:
- Kachní prsíčka na pomerančích a červeném vínu (150 g), mrkvové pyré
- Losos Wellington s jikrovým dressingem (150 g)
- 2× dezert dle výběru:
- Napoleon
- Ovocný sorbet
- Rezervace: Svůj stůl si rezervujte alespoň 3 hodiny předem na tel. 734 605 804.
- Změnu či zrušení rezervace proveďte nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
Tříchodové menu vč. vinného párování pro 2 osoby
- 2× předkrm dle výběru:
- Mozzarella v listovém kabátku s jahodovým dresingem
- Salát z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
- 2× sklenka vína (0,15 l):
- Le Fracce Fernando Bussolera, šumivé
- 2× hlavní jídlo dle výběru:
- Kachní prsíčka na pomerančích a červeném vínu (150 g), mrkvové pyré
- Losos Wellington s jikrovým dressingem (150 g)
- 2× sklenka vína (0,15 l):
- Le Fracce Lando' Riesling k lososu
- Tenute Baldo Preda del Falco ke kachně
- 2× dezert dle výběru:
- Napoleon
- Ovocný sorbet
- 2× sklenka vína (0,15 l):
- Moscato d'Asti, šumivé sladké
- Rezervace: Svůj stůl si rezervujte alespoň 3 hodiny předem na tel. 734 605 804.
- Změnu či zrušení rezervace proveďte nejpozději 2 hodiny před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co zvoláte, když máte kritickou chuť na lososa? „LoSOS“!
Pozvěte svou polovičku na příjemné stolování v restauraci hotelu Anette. Čeká vás ochutnávka parádního tříchodového menu, které můžete ještě zdokonalit vinným párováním. V takovém případě ochutnáte ke každému chodu odlišný druh vína – ke kachně červené, k lososu bílé a k předkrmu šumivé.
Jaké pokrmy se podávají? Celé stolování zahájí předkrm v podobě mozzarelly v listovém těstíčku nebo salátu z červené řepy s rukolou a kozím sýrem. Role hlavního chodu se ujmou kachní prsa na pomeranči nebo losos s jikrovým dressingem. Celé stolování pak završí sladká tečka – řez Napoleon či ovocný sorbet.
Super lokalita: Hotel Anette najdete na pražském Smíchově, pár kroků od zastávky Zborovská.