Čtyřchodové menu s vínem v restauraci La Cave pro 1 či 2 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
- 1× amuse bouche: jemný kravský sýr s uzenou paprikou a chlebem (80 g)
- 1× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon blanc – Domaine Haut-Marine, Gascogne-suché (10 cl)
- 1× polévka: krémová kyselica s restovanou hlívou ústřičnou, krupice a kadeřávek
- 1× předkrm: uzené filátko ze pstruha, veganská majonéza s nakládanou zeleninou, cracker z brambor a kmínu (80 g)
- 1× hlavní chod: vyzrálé kachní prsíčko s rybízovou omáčkou, mandlovou kroketou, celerovým pyré a dvojboj z černého kořene (80 g)
- 1× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon blanc – Domaine Haut-Marine, Gascogne-suché (10 cl)
- 1× dezert: domácí kokosová laskonka s ganache z bílé čokolády, limetkou a malinami (100 g)
- 1× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon / Gros Manseng – Domaine Haut-Marine, Gascogne-polo sladké (10 cl)
- 1× káva
- Karafa vody
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2025.
V ceně
- 2× amuse bouche: jemný kravský sýr s uzenou paprikou a chlebem (à 80 g)
- 2× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon blanc – Domaine Haut-Marine, Gascogne-suché (à 10 cl)
- 2× polévka: krémová kyselica s restovanou hlívou ústřičnou, krupice a kadeřávek
- 2× předkrm: uzené filátko ze pstruha, veganská majonéza s nakládanou zeleninou, cracker z brambor a kmínu (à 80 g)
- 2× hlavní chod: vyzrálé kachní prsíčko s rybízovou omáčkou, mandlovou kroketou, celerovým pyré a dvojboj z černého kořene (à 80 g)
- 2× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon blanc – Domaine Haut-Marine, Gascogne-suché (à 10 cl)
- 2× dezert: domácí kokosová laskonka s ganache z bílé čokolády, limetkou a malinami (à 100 g)
- 2× víno: Cuvée Colombard / Sauvignon / Gros Manseng – Domaine Haut-Marine, Gascogne-polo sladké (à 10 cl)
- 2× káva
- Karafa vody
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Restaurace se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů, kde jsou původní cihlové a kamenné stěny. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický zážitek.
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru. |
Začnete jemným kravským sýrem s uzenou paprikou a chlebem. Dokonalou chuť doplní francouzské víno Cuvée Colombard nebo Sauvignon blanc. Následovat bude krémová kyselica a uzené filátko ze pstruha jako teplý předkrm a poté už se můžete těšit na hlavní chod – vyzrálé kachní prsíčko s rybízovou omáčkou, mandlovou kroketou, celerovým pyré a dvojboj z černého kořene. K tomu si opět pochutnáte na již zmíněném víně. Poté už následuje sladká tečka v podobě domácí kokosové laskonky, kterou doplní víno Cuvée Colombard, Sauvignon či Gros Manseng.
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek
- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
- Korýši
- a výrobky z nich
- Vejce
- a výrobky z nich
- Ryby
- a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (Arašídy)
- a výrobky z nich
- Sójové boby (Sója)
- a výrobky z nich
- Mléko
- a výrobky z něj
- Skořápkové plody
- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
- Celer
- a výrobky z něj
- Hořčice
- a výrobky z ní
- Sezamová semena (Sezam)
- a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany
- v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
- Vlčí bob (Lupina)
- a výrobky z něj
- Měkkýši
- a výrobky z nich
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.