Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Příplatky
Parkování za příplatek
Storno podmínky
Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
Příplatky
Parkování za příplatek
Storno podmínky
Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Restaurace se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů, kde jsou původní cihlové a kamenné stěny. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický zážitek.
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018.
Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR.
Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru.
Začnete jemným kravským sýrem s uzenou paprikou a chlebem. Dokonalou chuť doplní francouzské víno Cuvée Colombard nebo Sauvignon blanc. Následovat bude krémová kyselica a uzené filátko ze pstruha jako teplý předkrm a poté už se můžete těšit na hlavní chod – vyzrálé kachní prsíčko s rybízovou omáčkou, mandlovou kroketou, celerovým pyré a dvojboj z černého kořene. K tomu si opět pochutnáte na již zmíněném víně. Poté už následuje sladká tečka v podobě domácí kokosové laskonky, kterou doplní víno Cuvée Colombard, Sauvignon či Gros Manseng.