Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz čokoládových belgických pralinek v barevném provedení a temperování čokolády

Kuchařské Studio Kladno (mapa) cca 125 km / 1 h 30 min
Počítáno autem z Děčína.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz čokoládových pralinek a temperování čokolády

  • Kurz je určen každému, komu chutná čokoláda, můžete být i úplný začátečník
  • Vyzkoušíte si odlévat tabulky čokolády, nazdobit si je, ale především se naučíte vyrobit své vlastní čokoládové bonbóny s náplní
  • Patřičný čas budete věnovat i dekoraci pralinek
  • Naučíte se temperovat čokoládu a dále s ní pracovat
  • Postup kurzu:
    • výroba čokoládových pralinek
    • příprava arašídového griliáše
    • příprava čokoládové náplně (různé chutě): slaný karamel, Jack Daniels, levandulová, peruánská káva
    • zdobení pralinek airbrush
    • odlévání čokoládové tabulky (mrazem sušené ovoce)
    • temperování čokolády na mramoru
  • Termín: 5. května

Délka kurzu jsou cca 4–5 hodin. K dispozici káva, čaj, voda nebo džus. 

Omezení

  • Maximální počet účastníků na kurzech je 8 osob. 
  • Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz – při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo. 
  • Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe bude mít klient náhradu.
  • Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 48 hodin před kurzem, jinak voucher propadá v plné výši.
  • Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 490 Kč −7 % 2 299 Kč
2 490 Kč −7 % 2 299 Kč
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang

Čurajícího chlapečka si domů nejspíš neodnesete. Znalosti přípravy belgických pralinek ano.

S nadšením se vracíte každý rok do belgických měst, abyste navštívili jednu z místních čokoládoven a zakousli se do pravé pralinky? Tak to je tenhle kurz přesně pro vás. Proniknete do tajů těchto kulinářských kouzel a osvojte si přípravu domácího pralinek, jejichž postup vás naučí v cukrářském studiu Delikates.

Kurzy probíhají vždy o víkendu. A co je na tom nejlepší? S sebou domů si odnesete váš sladký výtvor.

Pro koho je kurz určen? Zájemce ve věku od 15 do 99 let.

Kurz je určen každému, komu chutná čokoláda. Přijďte třeba s kamarádkou strávit příjemný den v inspirujícím prostředí a ve společnosti stejně naladěných lidí. Nebo kupte mamince čokoládový kurz pro radost. Nemusíte mít žádné cukrářské znalosti ani zkušenosti, můžete být úplný začátečník. Všechno vám tu trpělivě vysvětlí a ukážou.

Vyzkoušíte si odlévat tabulky čokolády, nazdobit si je, ale především se naučíte vyrobit své vlastní čokoládové bonbóny s náplní. Sladké potěšení je ještě sladší, když sladce vypadá. Patřičný čas proto budete věnovat i dekoraci pralinek. Naučíte se temperovat čokoládu a dále s ní pracovat. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita