Elegantní perlové šperky: náušnice a náhrdelníky s broušenými zirkony

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martina Charvatová Svobodová

Dobrý den, již jsem si objednala jednou řetízek a přívěsek se zirkony Swarovsky,ale celé mi to po týdnu zčernalo. Prosím, čím jsou šperky ošetřené? Jinak mě to mrzí.protože jsem koupila i náušnice, ale bojím se že budou to samé

Elanis Divine


Dobrý den, ze zkušenosti vlastní i našich mnoha zákaznic víme, že určitě není běžné, že by šperk změnil barvu po týdnu používání. Jediné možné vysvětlení je to, že přišel do styku s nějakou agresivní látkou a mělo by být možné jej vyčistit za použití mýdlové vody, popř. zubní pasty a jemného kartáčku. Náušnice se určitě nemusíte obávat vyzkoušet, většina zákaznic je dokonce ani na noc nesundává, ale samozřejmě se doporučuje je raději sundávat a pravidelně čistit.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru