Původní již ukončená nabídka

Francouzské menu pro 2 osoby: bouillabaissa s rybami a mořskými plody i dezert, kuchař s michelinskou praxí

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Guest Restaurant Français

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× amuse bouche (dle denní nabídky), 25–35 g
  • 1× bouillabaisse, 1200 g
    • Mořský vlk (1 filet), pražma (1 filet), tygří krevetky (6 ks) a mušle slávky (500 g) v bohaté rajčatové omáčce s bílým vínem, fenyklem, cibulí a mrkví, servírováno s šafránovým rouille s česnekem a bagetkou
  • 2× vanilkové crème brûlée s malinovými ravioli, 155 g
  • 2× petit four (dle denní nabídky), 15–25 g 

Omezení

  • Voucher je možné využít od úterý do soboty mezi 11:00 a 14:00 nebo mezi 17:00 a 20:00. 
  • Rezervace: Proveďte minimálně 2 dny předem na tel. 604 456 654. 
  • Zrušení rezervace je možné minimálně 24 h předem. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 7 12 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 499 Kč
1 499 Kč
Mořský vlk, pražma, krevety a slávky v omáčce
Šéfkuchař s praxí z michelinské restaurace
Restaurace má skvělé hodnocení hostů

Do tohoto menu se zamilujete dřív, než řeknete třikrát za sebou bouillabaissa.

Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění.

Tentokrát pro vás připraví pravou francouzskou specialitu – bouillabaissa (česky bujabéza) nadchne všechny milovníky ryb a mořských plodů. Mořský vlk, pražma, tygří krevety a slávky se podávají v bohaté rajčatové omáčce s bílým vínem, se šafránovým rouille s česnekem a bagetkou. Ve dvou se budete dělit o jeden talíř, ale žádný strach, jídla je na něm opravdu dostatek.

K tomu vás čeká i sladká tečka v podobě vanilkového crème brûlée a chybět nebudou ani delikatesy na úvod a na závěr. O tom, že hostům tady chutná, svědčí i nadšená hodnocení: „Opět a zase perfektní servis a výborné, do poslední tečky vyladěné jídlo.“ (Vlaďka 5/2022)

Tuto francouzskou hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru