Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná, mediterán nebo maso a steaky
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Nejlepší zážitek posledních pár měsíců…úžasný…bravo…to se musí zažít, jak pan majitel je…
Zobrazit všechna hodnocení
Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?
Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: maso a steaky nebo kuchyně středomoří (mediterán).
3,5 hodiny zábavy a ochutnávek
Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno, které s jídlem ladí.
Pro kterou show se rozhodnete?
-
Maso a steaky moderní gastronomie:
- Telecí tataráček s lanýžovým aioli, podávaný na morkové kosti, zdobený lístky řeřichy a parmezánovými chipsy (Vinho Verde, Portugalsko)
- Konfitovaný libový vepřový bok BBQ s limetkovou majonézou a grilovaným čedarem (růžové víno, Francie)
- Hovězí argentinský flank steak připravený na způsob pastrami, podávaný s máslovou brioškou, zelným cornichons salátkem a kaparovou majonézou (víno Chianti, Itálie)
- Rump steak z kanadských bizonů, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
- Citronový cake s jahodovým tataráčkem a mátovou šlehačkou (Prosecco D.O.C.)
-
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko):
- Rolovaný, 60 dní suchou cestou vyzrálý rib eye s rukolou, parmezánem a máslovou bagetkou (bílé víno Vinho Verde)
- Mušle slávky v silné rajčatové polévce s domácí focacciou (víno Fruits de mer)
- Saltimbocca z telecího rump tailu s flambovanými těstovinami coleriette v parmezánu, rajčatovou omáčkou a parmezánem (víno Primitivo)
- Australský rump steak z plemene Wagyu, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
- Crème Zabaglione s jahodami a hoblinkami čokolády (prosecco)
Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi.
Zkušeného kuchaře Martina Kincla můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto Meat market. |