Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná, mediterán nebo maso a steaky

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 38 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Nejlepší zážitek posledních pár měsíců…úžasný…bravo…to se musí zažít, jak pan majitel je…

Eva
Ke každému chodu se podává i víno
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)
Varianty (2)
Ke každému chodu se podává i víno
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: maso a steaky nebo kuchyně středomoří (mediterán).

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie:
    • Telecí tataráček s lanýžovým aioli, podávaný na morkové kosti, zdobený lístky řeřichy a parmezánovými chipsy (Vinho Verde, Portugalsko)
    • Konfitovaný libový vepřový bok BBQ s limetkovou majonézou a grilovaným čedarem (růžové víno, Francie)
    • Hovězí argentinský flank steak připravený na způsob pastrami, podávaný s máslovou brioškou, zelným cornichons salátkem a kaparovou majonézou (víno Chianti, Itálie)
    • Rump steak z kanadských bizonů, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
    • Citronový cake s jahodovým tataráčkem a mátovou šlehačkou (Prosecco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko):
    • Rolovaný, 60 dní suchou cestou vyzrálý rib eye s rukolou, parmezánem a máslovou bagetkou (bílé víno Vinho Verde)
    • Mušle slávky v silné rajčatové polévce s domácí focacciou (víno Fruits de mer)
    • Saltimbocca z telecího rump tailu s flambovanými těstovinami coleriette v parmezánu, rajčatovou omáčkou a parmezánem (víno Primitivo)
    • Australský rump steak z plemene Wagyu, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
    • Crème Zabaglione s jahodami a hoblinkami čokolády (prosecco)

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi.

Nahoru