Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná, mediterán nebo maso a steaky

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 38 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Nejlepší zážitek posledních pár měsíců…úžasný…bravo…to se musí zažít, jak pan majitel je…

Eva
Ke každému chodu se podává i víno
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)
Varianty (2)
Ke každému chodu se podává i víno
Budete se koukat, žasnout a ochutnávat
Skvělé hodnocení, podnik v Karlíně (Křižíkova ul.)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: maso a steaky nebo kuchyně středomoří (mediterán).

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie:
    • Telecí tataráček s lanýžovým aioli, podávaný na morkové kosti, zdobený lístky řeřichy a parmezánovými chipsy (Vinho Verde, Portugalsko)
    • Konfitovaný libový vepřový bok BBQ s limetkovou majonézou a grilovaným čedarem (růžové víno, Francie)
    • Hovězí argentinský flank steak připravený na způsob pastrami, podávaný s máslovou brioškou, zelným cornichons salátkem a kaparovou majonézou (víno Chianti, Itálie)
    • Rump steak z kanadských bizonů, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
    • Citronový cake s jahodovým tataráčkem a mátovou šlehačkou (Prosecco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko):
    • Rolovaný, 60 dní suchou cestou vyzrálý rib eye s rukolou, parmezánem a máslovou bagetkou (bílé víno Vinho Verde)
    • Mušle slávky v silné rajčatové polévce s domácí focacciou (víno Fruits de mer)
    • Saltimbocca z telecího rump tailu s flambovanými těstovinami coleriette v parmezánu, rajčatovou omáčkou a parmezánem (víno Primitivo)
    • Australský rump steak z plemene Wagyu, podávaný s chilli čokoládovým demi-glace, batátovým pyré, zdobený batátovými chipsy a salátkem z cibulek cipolline s čekankou a pomeranči (víno Malbec)
    • Crème Zabaglione s jahodami a hoblinkami čokolády (prosecco)

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi.

Nahoru