Jó kdysi… To se jedlo tak dobře jako v restauraci Na Výsluní!
Jste zváni na staročeskou hostinu! Usedněte v restauraci Na Výsluní ke stolu a vychutnejte si 4 chody inspirované tradičními recepty. Na úvod si připijete portským vínem a pak už se začnou nosit prvotřídní lahůdky.
Jako předkrm se podává smažený candát s pikantním dýňovým chutney podle třeboňské receptury, následuje smetanový krém z černých hříbků a jako hlavní chod se představí kachní stehno marinované v pomerančích a jablíčkách a podávané s dvěma druhy knedlíků. Mňam! Zapíjet to budete samozřejmě plzní. A až vám trochu slehne, vyhrňte si ještě jednou rukávy a pusťte se do dezertu. Tím je rozpečená pošírovaná hruška se smetanou a ořechovým griliášem.
Restaurace Na Výsluní prošla velkou modernizací. Zaměřují se tu na zážitkovou gastronomii a sezónní speciality. A že se jim daří zprostředkovávat výjimečné kulinářské zážitky, o tom svědčí i nadšená hodnocení hostů. Například paní Andrea (8/2022) napsala: „Krásné prostředí, skvělá obsluha. Vynikající jídlo, opravdu skvělý gurmánský zážitek.“
Tip: Spojte hostinu s výletem na hrad Kunětická hora. Ten je odtud asi 3 km, takže si po jídle nebo před ním můžete udělat prima procházku.