Staročeské 4chodové menu s candátem a kachním konfitem pro 2 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2023.
V ceně
- Aperitiv
- 2× Sandeman Porto Ruby (à 0,03 l)
- Předkrm
- 2× smažený candát, stripsy s pikantním dýňovým chutney, citronovou majonézou a opečeným světlým chlebem – třeboňská receptura (à 70 g)
- Polévka
- 2× smetanový krém z černých hříbků, petrželka, brambůrky a čerstvé koření
- Hlavní chod
- 2× kachní konfit: konfitovaná kachní stehýnka marinovaná v pomerančích a jablíčkách, podávaná s červeným a bílým zelím, špekovými a bramborovými knedlíky, zdobená skořicovými jablíčky (à 200 g)
- Nápoj
- 2× Pilsner Urquell (à 0,3 l)
- Dezert
- 2× rozpečená pošírovaná hruštička, ořechový griliáš, čerstvé plody ovoce, medová sušenka, zakysaná smetana, skořice, straciatella, šlehačka (ovoce z českého ovocnářství Těchlovice)
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň 24 hod. předem na tel. 466 414 459 – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, takovým dobrotám by to v krabičkách neslušelo. Užijte si slavnostní oběd nebo večeři přímo v restauraci.
Termín rezervace je závazný, pokud se v rezervovaný čas nedostavíte, voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jó kdysi… To se jedlo tak dobře jako v restauraci Na Výsluní!
Jste zváni na staročeskou hostinu! Usedněte v restauraci Na Výsluní ke stolu a vychutnejte si 4 chody inspirované tradičními recepty. Na úvod si připijete portským vínem a pak už se začnou nosit prvotřídní lahůdky.
Jako předkrm se podává smažený candát s pikantním dýňovým chutney podle třeboňské receptury, následuje smetanový krém z černých hříbků a jako hlavní chod se představí kachní stehno marinované v pomerančích a jablíčkách a podávané s dvěma druhy knedlíků. Mňam! Zapíjet to budete samozřejmě plzní. A až vám trochu slehne, vyhrňte si ještě jednou rukávy a pusťte se do dezertu. Tím je rozpečená pošírovaná hruška se smetanou a ořechovým griliášem.
Restaurace Na Výsluní prošla velkou modernizací. Zaměřují se tu na zážitkovou gastronomii a sezónní speciality. A že se jim daří zprostředkovávat výjimečné kulinářské zážitky, o tom svědčí i nadšená hodnocení hostů. Například paní Andrea (8/2022) napsala: „Krásné prostředí, skvělá obsluha. Vynikající jídlo, opravdu skvělý gurmánský zážitek.“
Tip: Spojte hostinu s výletem na hrad Kunětická hora. Ten je odtud asi 3 km, takže si po jídle nebo před ním můžete udělat prima procházku.