Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ubytování na stromě: kouzelný pobyt v tajuplném lese poblíž Orlíku až pro 4 osoby

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Ubytování na stromě Jižní Čechy (mapa)

Přehled nabídky

5,0

Bylo to naprosto dokonalé!!! Ten klid, odpočinek to vypnutí od všeho spěchu…aaaach :) a samozřejmě…

Kamil
Žádný hotel ani kemp, jen příroda v celé své kráse
Útulné zázemí: elektřina, krb, sprcha i WC, vařič
Posezení na terase, ohniště, houpačka pro děti
2 až 4 osoby • 2 až 10 dní (1 až 9 nocí)
Žádný hotel ani kemp, jen příroda v celé své kráse
Útulné zázemí: elektřina, krb, sprcha i WC, vařič
Posezení na terase, ohniště, houpačka pro děti

Tak z téhle nabídky budete doslova na větvi.

Obzvlášť pokud už máte dost ruchu civilizace a toužíte po zaslouženém klidu. Vyslyšte volání matky přírody a užijte si ji v celé její kráse. Možná jste také kdysi snili o domečku v korunách stromů, ze kterého uvidíte na hvězdy a usínat budete namísto za zvuků tramvají jen v tichém šumění lesa. Tak víte co? Tohle obydlí skutečně stojí. A vy v něm můžete strávit kouzelný pobyt na jednu i více nocí.

„Klid a soukromí, vypadá to tam jako z pohádky. Byl to jeden z nejlepších zážitků mého života. Domácí mazlíčci jsou vítáni, což je pro mne velký plus.“ (Eliška, 8/2022)

Kapacita baráčku jsou 4 osoby – cena platí za celý domek, stačí si počet osob nastavit při objednávce.

Důležité: Víkendové termíny velmi rychle mizí, pokud tedy máte zájem o víkend, rezervujte si ho co nejdříve. Dárkovou variantu s otevřenými termíny je možné využít pouze ve všední dny.

Jedinečné prostředí a autentická atmosféra

Ubytování na stromě se ukrývá v jižních Čechách, pár desítek metrů od klidné vodní hladiny Orlické přehrady. A co je hlavní – zbudovali ho přímo v lese. Šumícím a tajuplném. Takovém, ve kterém mohou děti dýchat zhluboka, aby se jim roztáhly hrudní košíčky. Kde můžete objevovat mnohá magická místa. Anebo se tu jen pohodlně usadit na terase či lehnout do hamaky a zaposlouchat se do zvuků ticha.

Tip: Připravené ohniště přímo nabádá k tomu, abyste si s sebou přibalili i věnec špekáčků.

Romantika pro dva nebo dobrodružství s rodinou

Kdo by ale čekal bydlení jako pro poustevníka, šeredně by se zmýlil. Tenhle příbytek lesní chýši jen připomíná. Ve skutečnosti je sem zavedená elektřina i voda, za chladného počasí se dá topit v kamnech, a hygienu nemusíte odbývat někde opodál v tůni, ale poslouží k ní sprcha.

Tím pádem je to tu zařízené jak na příjezd zamilovaného páru, tak celé rodiny s dětmi. A kdybyste sem snad chtěli zajet o samotě, nikdo vám v tom samozřejmě bránit nebude.

Dobré vědět: Ačkoli přesná poloha tohoto místa je – jak to bývá u pokladů – skrytá a dozvíte se ji až po rezervaci termínu, něco přece jen prozradit můžeme. Nachází se u vesnice Zbonín v okrese Písek, kam je to z Prahy zhruba hodinu jízdy. Přímo k baráčku se dostanete pohodlně autem, cesta je zpevněná štěrkem.

Nahoru