Zázrak podobný objevení Turínského plátna zažíije leckdo poté, co ochutná opravdovou italskou kuchyni. Ohromeně zjistí, že čerstvá rajčata chutnají lépe než kečup, že pasta nejsou nudle a že v tiramisu není ani kapka tuzemáku.
Pochutnejte si na pravých italských a středomořských specialitách v luxusní restauraci MA'MA Café Restaurant. Čeká vás nádherné prostředí, vysoce profesionální a příjemná obsluha a výtečný italský šéfkuchař.
Vybírat budete ze dvou jídelních lístků – stálého menu a speciálního menu. Dostanete-li chuť na lahůdky ze speciální nabídky, ujistěte se při rezervaci, že je vybraný pokrm dostupný. Vše se připravuje v limitovaném množství, aby byla zaručena maximální čerstvost sezónních surovin.
Podívejte se, na čem si můžete např. za 1200 Kč pochutnat:
Hovězí carpaccio plněné pěnou z parmazánu
175 Kč
Caprese z buvolí mozzarelly s bazalkovým pestem v rajčatovém košíčku
180 Kč
Rajčatový krém s parmazánovou pěnou
75 Kč
Melounový krém s bazalkou, slaným sýrem a jahodami
90 Kč
Rizoto s fíkovým džemem a gorgonzolovým krémem
180 Kč
Hovězí picanha s rukolovým salátem a cherry rajčátky
340 Kč
Citronový krém s hořkou čokoládou
90 Kč
Tropické tiramisu. Exklusivní recept vytvořen pro MA´MA Café Restaurant
100 Kč
Celkem 1230 Kč, doplatíte 30 Kč.
Restaurace MA‘MA je postavena na klasické italské a středomořské kuchyni s jednoduchým a vytříbeným stylem reflektujícím jednotlivá roční období. „Antipasti a Dolci“ patří do jejího repertoáru stejně tak jako tradiční „Pasta“ – čerstvé domácí těstoviny, které italský šéfkuchař Baldin Gianfranco ovládá s profesionální dokonalostí a jak říká – jako od maminky.
Šéfkuchař Baldin Gianfranco pracoval v několika nejlepších restauracích zapsaných do „Michelin guide“, například v restauraci St. Hubertus v hotelu Rosa Alpina, oceněného dvěma hvězdami Michelin.
Místní sommelier vám k vybraným jídlům doporučí ta nejvhodnější vína z vinotéky, jež obsahuje skvosty z nejvýznamnějších vinařských oblastí.
Ceny se pohybují v rozmezí 60 – 90 Kč za polévku, 160 – 180 Kč za předkrm, 130 – 340 Kč za hlavní chod a 25 – 100 Kč za dezert. Za jeden voucher si pochutnáte na dvou čtyřchodových menu. Nápoje se hradí zvlášť.