Cokoli z jídelního lístku MA’MA Café Restaurant
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2013.
Můžete využít do 31. 8. 2013
- Nutná rezervace min. 5 dnů předem na tel.: 595 171 899.
- Voucher je možné uplatnit v Po – Pá od 14 hodin, v So od 11 do 23 hodin.
- Voucher nelze využít na výběr z nápojového lístku a vín.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zázrak podobný objevení Turínského plátna zažíije leckdo poté, co ochutná opravdovou italskou kuchyni. Ohromeně zjistí, že čerstvá rajčata chutnají lépe než kečup, že pasta nejsou nudle a že v tiramisu není ani kapka tuzemáku.
Pochutnejte si na pravých italských a středomořských specialitách v luxusní restauraci MA'MA Café Restaurant. Čeká vás nádherné prostředí, vysoce profesionální a příjemná obsluha a výtečný italský šéfkuchař.
Vybírat budete ze dvou jídelních lístků – stálého menu a speciálního menu. Dostanete-li chuť na lahůdky ze speciální nabídky, ujistěte se při rezervaci, že je vybraný pokrm dostupný. Vše se připravuje v limitovaném množství, aby byla zaručena maximální čerstvost sezónních surovin.
Podívejte se, na čem si můžete např. za 1200 Kč pochutnat:
Hovězí carpaccio plněné pěnou z parmazánu 175 Kč Caprese z buvolí mozzarelly s bazalkovým pestem v rajčatovém košíčku 180 Kč Rajčatový krém s parmazánovou pěnou 75 Kč Melounový krém s bazalkou, slaným sýrem a jahodami 90 Kč Rizoto s fíkovým džemem a gorgonzolovým krémem 180 Kč Hovězí picanha s rukolovým salátem a cherry rajčátky 340 Kč Citronový krém s hořkou čokoládou 90 Kč Tropické tiramisu. Exklusivní recept vytvořen pro MA´MA Café Restaurant 100 Kč Celkem 1230 Kč, doplatíte 30 Kč. |
Restaurace MA‘MA je postavena na klasické italské a středomořské kuchyni s jednoduchým a vytříbeným stylem reflektujícím jednotlivá roční období. „Antipasti a Dolci“ patří do jejího repertoáru stejně tak jako tradiční „Pasta“ – čerstvé domácí těstoviny, které italský šéfkuchař Baldin Gianfranco ovládá s profesionální dokonalostí a jak říká – jako od maminky.
Šéfkuchař Baldin Gianfranco pracoval v několika nejlepších restauracích zapsaných do „Michelin guide“, například v restauraci St. Hubertus v hotelu Rosa Alpina, oceněného dvěma hvězdami Michelin.
Místní sommelier vám k vybraným jídlům doporučí ta nejvhodnější vína z vinotéky, jež obsahuje skvosty z nejvýznamnějších vinařských oblastí.
Ceny se pohybují v rozmezí 60 – 90 Kč za polévku, 160 – 180 Kč za předkrm, 130 – 340 Kč za hlavní chod a 25 – 100 Kč za dezert. Za jeden voucher si pochutnáte na dvou čtyřchodových menu. Nápoje se hradí zvlášť.
Nenechte si ujít tento opravdu skvostný zážitek!