Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurzy z dílny Sweet Flow: domácí kváskový chléb nebo minidezerty Sweet Tapas

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Celoživotní přístup do kurzu
Kurzy s cukrářem z vyhlášených pražských podniků
Videa, recepty a přístup do uzavřené FB skupiny
Varianty (2)
Celoživotní přístup do kurzu
Kurzy s cukrářem z vyhlášených pražských podniků
Videa, recepty a přístup do uzavřené FB skupiny

Chcete domácího mazlíčka? Vypěstujte si kvásek.

Naučte se péct kváskový chléb a minidezerty podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích a cukrárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Staňte se mistry domácího pečení, stačí vám k tomu jen správný online kurz!

Kurz Jak na kvásek a domácí chleba

Jakmile si podle kurzu vykrmíte kvásek, dostanete základ na několik skvělých receptů. Čeká vás několik technik pečení chleba z různých světových koutů. Pečení chleba, to není jen trend, kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. Díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá udělat. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle Xavierova rodinného receptu 
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

Kurz Sweet Tapas

Minidezerty hýbou cukrářským světem. Tady jim říkají Sweet Tapas. Tyto vypracované recepty procestovaly svět a jsou pro vás ověřené šéfcukrářem. V týdenním kurzu vás krok po kroku provedou tajemstvím cukrářských technik. Vše probíhá formou videa. Celý čas tu pro vás bude Xavier, který rád se vším poradí v uzavřené Sweet Tapas FB skupině, do které dostanete trvalý přístup. 

Každý den vám přijde e‑mail s novým obsahem. Každý den vám naservírují část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Dostanete všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdete v členské sekci, ke které budete mít přístup i po skončení kurzu.

Náplň kurzu:

  • Český větrník se slaným karamelem
  • Francouzský Royal, klasika s Dacquoise Praliné
  • Sablé Breton s malinami a limetkou. Elegantní a lehké pokušení
  • Jahodové gazpacho, osvěžující zdravá tradice ze Španělska
  • Míša dort v novém kabátku, svěží a odlehčený

O šéfcukráři 

Xavier Carchenilla je cukrářem v pražské cukrárně Myšák, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala. 

Působil v zahraničí, pak ho láska a teplý malorský vítr zavál do České republiky. Usadil se v Praze, založil rodinu a prošel vyhlášenými pražskými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům i všem laikům, kteří rádi pečou. 

Nahoru