Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy z dílny Sweet Flow: domácí kváskový chléb nebo minidezerty Sweet Tapas

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)
  • Online kurz Jak na kvásek a domácí chleba
    • Kvásek a jak se o něj starat
    • Kváskový chleba
    • Bramborový chleba podle Xavierova rodinného receptu 
    • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
    • Bonus: bulka na hamburger
  • Recepty s postupy
  • Další recepty z kvásku
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Přístup do uzavřené skupiny na Facebooku
  • Nákupní seznamy
  • Vyladěný materiál s videonávodem a osobní podporou profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Rezervace: vyplňte formulář online:
  • Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky a vstup do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu. Všechna videa, návody, recepty v pdf a nákupní seznamy se nachází právě v členské sekci.
  • Zároveň vám přijde každý den (po dobu jednoho týdne) e‑mail, který vás kurzem provede.
  • Součástí kurzu je také vstup do uzavřené FB skupiny, kde je vám k dispozici cukrář Xavier. 

Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

840 Kč −40 % 499 Kč
840 Kč −40 % 499 Kč
890 Kč −32 % 599 Kč
890 Kč −32 % 599 Kč
Celoživotní přístup do kurzu
Kurzy s cukrářem z vyhlášených pražských podniků
Videa, recepty a přístup do uzavřené FB skupiny

Chcete domácího mazlíčka? Vypěstujte si kvásek.

Naučte se péct kváskový chléb a minidezerty podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích a cukrárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Staňte se mistry domácího pečení, stačí vám k tomu jen správný online kurz!

Kurz Jak na kvásek a domácí chleba

Jakmile si podle kurzu vykrmíte kvásek, dostanete základ na několik skvělých receptů. Čeká vás několik technik pečení chleba z různých světových koutů. Pečení chleba, to není jen trend, kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. Díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá udělat. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle Xavierova rodinného receptu 
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

Kurz Sweet Tapas

Minidezerty hýbou cukrářským světem. Tady jim říkají Sweet Tapas. Tyto vypracované recepty procestovaly svět a jsou pro vás ověřené šéfcukrářem. V týdenním kurzu vás krok po kroku provedou tajemstvím cukrářských technik. Vše probíhá formou videa. Celý čas tu pro vás bude Xavier, který rád se vším poradí v uzavřené Sweet Tapas FB skupině, do které dostanete trvalý přístup. 

Každý den vám přijde e‑mail s novým obsahem. Každý den vám naservírují část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Dostanete všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdete v členské sekci, ke které budete mít přístup i po skončení kurzu.

Náplň kurzu:

  • Český větrník se slaným karamelem
  • Francouzský Royal, klasika s Dacquoise Praliné
  • Sablé Breton s malinami a limetkou. Elegantní a lehké pokušení
  • Jahodové gazpacho, osvěžující zdravá tradice ze Španělska
  • Míša dort v novém kabátku, svěží a odlehčený

O šéfcukráři 

Xavier Carchenilla je cukrářem v pražské cukrárně Myšák, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala. 

Působil v zahraničí, pak ho láska a teplý malorský vítr zavál do České republiky. Usadil se v Praze, založil rodinu a prošel vyhlášenými pražskými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům i všem laikům, kteří rádi pečou. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita