Kurz vaření: thajské ostré nudle s kuřecím masem, hovězí pruhy a zeleninové žluté kari

2 500 Kč 1 999 Prohlédnout nabídku
4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni (kontakt) Praha - Břevnov (mapa) 1 prodej 34 zbývá

Přehled nabídky

Všechno bylo super, už se chystáme na další kurz.

Lucie
Varianty (1)

Termín

Platnost 1. 10. 2020 – 28. 2. 2021.

V ceně

  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
  • nealkoholické nápoje
  • mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
  • začátek: 18:00
  • čas trvání: cca 3 hod.

Termíny kurzu se postupně vypisují na webových stránkách

  • Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
  • Vyberte kurz Thajská kuchyně – Indočína, do pole „číslo voucheru“ uveďte kód voucheru, vyplňte požadovaná políčka a odešlete.
  • Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách
  • Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
  • Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 999 Kč
Můžete zakoupit max. 5 voucherů na osobu.
2 500 Kč 1 999 Kč

Ponořte se do tajů thajské kuchyně, která je ostrá, barevná a intenzivní!

Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená – staňte se Šelmou v kuchyni a naučte se sladit veškeré netradiční suroviny tak, abyste na konci měli pokrm, na kterém si opravdu pochutnáte. Poznáte, že thajská kuchyně není jenom o tom, že pekelně pálí – základem je používání kvalitních a autentických surovin

Na kurzu, který potrvá cca 3 hodiny, vám budou k dispozici všechny potřebné receptury, suroviny, zapůjčí vám tu zástěru i veškerý inventář studia. Mnoho rad, nápadů a triků obdržíte od lektora Martina Lva

Co se bude připravovat:

  • Thajské ostré nudle s kuřecím masem, vodní ředkví, karotkou, pomerančem a ústřicovou omáčkou 
  • Hovězí pruhy s kořenovou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou, chilli, koriandrem a houbami
  • Zeleninové žluté kari s limetkou, kokosovým mlékem, arašídy, kořenovou zeleninou a bazalkou
  • Přílohy: jasmínová rýže, nudle a tmavé rýžové nudle se sezamem

Co se naučíte:

  • Jaké koření se používá v Asii
  • Jak se pracuje s bylinkami v Asii a jaké jsou druhy bylin
  • Naučíte se kombinovat neobvyklé ingredience, omáčky a dochucovadla 
2 500 Kč
1 999