Kurz vaření: thajské ostré nudle s kuřecím masem, hovězí pruhy a zeleninové žluté kari
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 8. 2021.
V ceně
- receptury
- suroviny
- zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
- nealkoholické nápoje
- mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
- začátek: 18:00
- čas trvání: cca 3 hod.
Termíny kurzu se postupně vypisují na webových stránkách.
- Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
- Vyberte kurz Thajská kuchyně – Indočína, do pole „číslo voucheru“ uveďte kód voucheru, vyplňte požadovaná políčka a odešlete.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
- Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
- Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ponořte se do tajů thajské kuchyně, která je ostrá, barevná a intenzivní!
Thajská kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená – staňte se Šelmou v kuchyni a naučte se sladit veškeré netradiční suroviny tak, abyste na konci měli pokrm, na kterém si opravdu pochutnáte. Poznáte, že thajská kuchyně není jenom o tom, že pekelně pálí – základem je používání kvalitních a autentických surovin.
Na kurzu, který potrvá cca 3 hodiny, vám budou k dispozici všechny potřebné receptury, suroviny, zapůjčí vám tu zástěru i veškerý inventář studia. Mnoho rad, nápadů a triků obdržíte od lektora Martina Lva.
Co se bude připravovat:
- Thajské ostré nudle s kuřecím masem, vodní ředkví, karotkou, pomerančem a ústřicovou omáčkou
- Hovězí pruhy s kořenovou zeleninou, tmavou sojovou omáčkou, chilli, koriandrem a houbami
- Zeleninové žluté kari s limetkou, kokosovým mlékem, arašídy, kořenovou zeleninou a bazalkou
- Přílohy: jasmínová rýže, nudle a tmavé rýžové nudle se sezamem
Co se naučíte:
- Jaké koření se používá v Asii
- Jak se pracuje s bylinkami v Asii a jaké jsou druhy bylin
- Naučíte se kombinovat neobvyklé ingredience, omáčky a dochucovadla