Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Virtuální zážitek: Hodina ve virtuální realitě pro celou rodinu s instruktáží

4,6 / 5 Klub Virtuální Reality Praha - Nové Město  (mapa) 712 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Soňa Protivová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem je realizován rodinný voucher: jsou všichni spolu v jednom vybraném prostředí nebo mohou prostředí střídat, ale vždy jen jeden může mít brýle a podobně? Předem děkuji a prosím o vysvětlení, nemám s tím žádné zkušenosti…

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, děkujeme, že uvažujete o koupi našeho voucheru. Voucher Vás opravňuje k pronajmutí 1× VR brýlí na jedné ploše. Takže pokud si to budete chtít vyzkoušet všichni budete se na brýlích střídat po sobě. Ten kdo zrovna nehraje může sledovat děj na velkoplošném plátně. Tedy uvidí to samé co hráč v brýlích. Pro Vaši skupinu doporučuji zakoupit 2 vouchery a zamluvit si 2 hrací plochy na stejný čas, pak můžete hrát celou hodinu na 2 plochách společně ve VR. Máme 2 hrací plochy na VR a tak mohou hrát maximálně současně 2 hráči. Hry máme jak pro společnou hru tak samostatně. Není nutné hrát celou dobu jen jednu hru, ale můžete si jich vyzkoušet víc.

Lucie

Dobrý den, pokud bych chtěla aby mohl hrát manžel se synem proti sobě, pak musím koupit 2 vouchery a objednat se do dvou místností? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie, pokud máte zájem, aby oba hráli proti sobě/spolu, je nutné zakoupit 2 vouchery. Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru