Nabídku Kurz vaření ve Food Atelieru: burgery i steaky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz vaření ve Food Atelieru: hamburgery, steaky a ciabatty

Food Atelier Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Food Atelier

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Čt 23. 8. 2018 16:00

1 osoba

Kurz vaření ve Food Atelieru na téma Hamburgery a ciabatty 

  • Naučíte se:
    • péct burgrové bulky a ciabattu
    • připravit, mlít, ochutit maso na burgery
    • připravit skvělý steak
    • udělat vlastní BBQ omáčku z ovoce
  • Termín kurzu: 23. 8. 2018
  • Délka kurzu: 5 hodin (16.00–21.00)
  • Certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka

Výsledky své práce nakonec sníte a zapijete mexickým pivkem. 

Omezení

Minimální počet účastníků kurzu jsou 4 osoby, max. 8.

Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervované místo na vybraném termínu kurzu. Svoji účast ale potvrďte na e‑mailu info@foodatelier.cz nejpozději den před termínem kurzu zasláním kódu voucheru a kontaktu na vás. 

  • Voucher nelze stornovat ani refundovat.
  • V případě nenaplnění min. kapacity kurzu (4 os.) se na stornu domluvíte s organizátorem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 600 Kč −30 % 2 499 Kč
3 600 Kč −30 % 2 499 Kč

Věděli jste, že i kuchaři mají své ateliéry? Na rozdíl od těch malířských však nevoní terpentýnem, ale skvělým jídlem a někdy i vínem.

V uvolněné atmosféře Food Atelieru vás v 5hodinovém kurzu šéfkuchař David naučí vše potřebné k tomu, abyste zvládli sami připravit skvělý burger včetně nadýchané bulky. Upečete také ciabattu a k ní připravíte šťavnatý steak s vlastní BBQ omáčkou z ovoce. Vše na konec sníte a zapijete mexickým pivkem.

Tip: pokud máte ve svém okolí milovníky dobrého jídla a vaření, kurz může být i senzačním dárkem.

Co se v kurzu naučíte

V malé skupince maximálně osmi osob se seznámíte s potřebnými surovinami a poznáte užitečné techniky vaření. Upečete burgrové bulky a ciabattu, pomelete maso na burgry, uděláte steak a vlastní BBQ omáčku z ovoce a naučíte se servírovat jídlo na talíř jako profesionálové.

Každá úspěšná sendvičlady i burgerman bude mít navíc získané zkušenosti zpečetěné certifikátem Food Atelier Davida Valíčka. Naučte se vařit jednoduše, z čerstvých surovin a užijte si pohodový večer!

Čerpejte zkušenosti u profesionála

Inspiraci a kreativní vhled získal chef patron Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.

Food Atelier je zhmotněním Davidova snu: vařit pro malý počet hostů, plně se jim věnovat a podělit se o chutě, které poznal na cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat další kuchaře – nejen ty mladé – pro vášeň ke gastronomii.

V Davidově gastronomii se snoubí tradiční česká kuchyně s moderní gastronomií i asijskými vůněmi.

Kurz v prostorách s unikátní atmosférou

Compress Hall je nejstarší zachovanou budovou národní kulturní památky Dolu Hlubina (součást Dolních Vítkovic). Pochází z 50. let 20. století a po ukončení průmyslového využití přešla stavba několika úpravami. Spolu s okolními budovami se Compress Hall umístila na přední příčce ankety Stavba roku 2015. 

Máte se nač těšit – tento kurz bude nejen skvělým zážitkem. Posune vás i dále v kulinářském umění, kterým pak oslníte návštěvy, rodinu či partnera. 

Nahoru