Food Atelier

Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz, Vítkovická 3366

„Zajímavé umístění podniku v hale..Kuchař p. Valíček byl super!!!Profesionální přístup, skromný a dokázal zaujmout..Vařeni s nim bylo zábavne, naučil…“ — Olivka72, Před rokem

„Zajímavé umístění podniku v hale..Kuchař p. Valíček byl super!!!Profesionální přístup, skromný a dokázal zaujmout..Vařeni s nim bylo zábavne, naučil…“ — Olivka72, Před rokem

Aktuálně nemáme žádné nabídky

Nechte se upozorňovat na nabídky. Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem.

O nás

V gastronomii Davida Valíčka, patrona Food Atelieru, se snoubí tradiční česká kuchyně s moderními technikami vaření a asijskými vůněmi.
Inspiraci a kreativní vhled získal chef patron Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.
Food Atelier je obrazem Davidova snu vařit pro malý počet hostů, plně se jim při tom věnovat a podělit se o chutě, které poznal na svých cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat nejen mladé kuchaře pro vášeň ke gastronomii.

Zobrazit více
Food Atelier
Vítkovická 3366, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz, 702 00, Compress Hall (zobrazit na mapě)

Food Atelier

Vítkovická 3366, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz, Compress Hall

Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Prostor není bezbariérový
Wi-Fi zdarma
Bereme karty
U nás se nekouří
Letní zahrádka

Hodnocení podniku

4,8/5 (4 hodnocení)
Olivka72

Zajímavé umístění podniku v hale..Kuchař p. Valíček byl super!!!Profesionální přístup, skromný a dokázal zaujmout..Vařeni s nim bylo zábavne, naučil jsem se hodně nového o rybách a jinych mořských tvorech. Vše jsme snědli a zapili výbornym vínem na miru ke každému chodu..Výborná pánská jizda😊Přijdu zase!!!!

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní hodnocení.