Nabídku Kurz vaření ve Food Atelieru: burgery i steaky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz vaření ve Food Atelieru: hamburgery, steaky a ciabatty

4,7 / 5 Food Atelier Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa)

Přehled nabídky

Varianty (1)

Věděli jste, že i kuchaři mají své ateliéry? Na rozdíl od těch malířských však nevoní terpentýnem, ale skvělým jídlem a někdy i vínem.

V uvolněné atmosféře Food Atelieru vás v 5hodinovém kurzu šéfkuchař David naučí vše potřebné k tomu, abyste zvládli sami připravit skvělý burger včetně nadýchané bulky. Upečete také ciabattu a k ní připravíte šťavnatý steak s vlastní BBQ omáčkou z ovoce. Vše na konec sníte a zapijete mexickým pivkem.

Tip: pokud máte ve svém okolí milovníky dobrého jídla a vaření, kurz může být i senzačním dárkem.

Co se v kurzu naučíte

V malé skupince maximálně osmi osob se seznámíte s potřebnými surovinami a poznáte užitečné techniky vaření. Upečete burgrové bulky a ciabattu, pomelete maso na burgry, uděláte steak a vlastní BBQ omáčku z ovoce a naučíte se servírovat jídlo na talíř jako profesionálové.

Každá úspěšná sendvičlady i burgerman bude mít navíc získané zkušenosti zpečetěné certifikátem Food Atelier Davida Valíčka. Naučte se vařit jednoduše, z čerstvých surovin a užijte si pohodový večer!

Čerpejte zkušenosti u profesionála

Inspiraci a kreativní vhled získal chef patron Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.

Food Atelier je zhmotněním Davidova snu: vařit pro malý počet hostů, plně se jim věnovat a podělit se o chutě, které poznal na cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat další kuchaře – nejen ty mladé – pro vášeň ke gastronomii.

V Davidově gastronomii se snoubí tradiční česká kuchyně s moderní gastronomií i asijskými vůněmi.

Kurz v prostorách s unikátní atmosférou

Compress Hall je nejstarší zachovanou budovou národní kulturní památky Dolu Hlubina (součást Dolních Vítkovic). Pochází z 50. let 20. století a po ukončení průmyslového využití přešla stavba několika úpravami. Spolu s okolními budovami se Compress Hall umístila na přední příčce ankety Stavba roku 2015. 

Máte se nač těšit – tento kurz bude nejen skvělým zážitkem. Posune vás i dále v kulinářském umění, kterým pak oslníte návštěvy, rodinu či partnera. 

Nahoru