Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

All you can eat degustace steaků, uzenin, líček a dalších mas přímo v řeznictví

Poctivé řeznictví a uzenářství Nový Bydžov  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Poctivé řeznictví a uzenářství

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Kontakt
Dnes otevřeno: 7:00–17:00

Ve státní svátky se otevírací doba může lišit. 

Pravá svíčková, panenka, hovězí veverka i steaky
Příprava masa přímo před vašima očima
Vlastní výroba uzenin, bez éček a chemie
Varianty (2)

Termín

Platnost do 31. 10. 2018.

V ceně

All you can eat degustace v řeznictví pro jednu osobu 

  • steakové hovězí maso, více druhů
    • rib eye steak, flank steak, hunger steak a steak z pravé svíčkové
    • hovězí veverka, líčka na zelenině, uzený hovězí jazyk
  • grilovaná panenka, prsíčka
  • degustace uzenin, tatarák, žebra na medu, grilovaná zelenina a mnoho dalších specialit
  • 2× pivo Ferdinand speciál nebo 2× 0,2 dcl vína nebo džbánek domácí limonády
  • výklad o výrobě uzenin, jaké maso je vhodné na steaky, jaké na dušení
  • příprava masa přímo před očima
  • 10% sleva na nákup v řeznictví hned po akci
  • plánek s rozdělením masa na zvířeti, názvy jednotlivých druhů mas a informace o tom, jaká je jejich nejvhodnější úprava

Termín: po domluvě ve dnech po–čt od 18.00 

Omezení

Večeře probíhá pouze v minimálním počtu 5 osob od 18.00.

Rezervace: Termín si zamluvte na tel. 777 749 277. 

  • Řeznictví si vyhrazuje právo akci přesunout na jiný termín, pokud bude počet účastníků menší než 5. 
  • Termín můžete zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

699 Kč
699 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 31. 10. 2018.

V ceně

All you can eat degustace v řeznictví pro jednu osobu 

  • steakové hovězí maso, více druhů
    • rib eye steak, flank steak, hunger steak a steak z pravé svíčkové
    • hovězí veverka, líčka na zelenině, uzený hovězí jazyk
  • grilovaná panenka, prsíčka
  • degustace uzenin, tatarák, žebra na medu, grilovaná zelenina a mnoho dalších specialit
  • 2× pivo Ferdinand speciál nebo 2× 0,2 dcl vína nebo džbánek domácí limonády
  • výklad o výrobě uzenin, jaké maso je vhodné na steaky, jaké na dušení
  • příprava masa přímo před očima
  • 10% sleva na nákup v řeznictví hned po akci
  • plánek s rozdělením masa na zvířeti, názvy jednotlivých druhů mas a informace o tom, jaká je jejich nejvhodnější úprava

Termín: po domluvě ve dnech so–ne od 18.00 

Omezení

Večeře probíhá pouze v minimálním počtu 5 osob od 18.00.

Rezervace: Termín si zamluvte na tel. 777 749 277. 

  • Řeznictví si vyhrazuje právo akci přesunout na jiný termín, pokud bude počet účastníků menší než 5. 
  • Termín můžete zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

899 Kč
899 Kč
Ukončeno
Pravá svíčková, panenka, hovězí veverka i steaky
Příprava masa přímo před vašima očima
Vlastní výroba uzenin, bez éček a chemie

Tak tohle bude maso!

Milovníci masa, zbystřete! Tohle si nemůžete nechat ujít. Poctivé řeznictví a uzenářství pro vás připravilo all you can eat degustaci masa a uzenin. Čeká vás večeře hodná králů, po které se budete olizovat až za ušima. Na výběr máte termíny ve všední dny i o víkendu. Začíná se vždy v 18.00. 

Steaky, líčka, veverka i tatarák a žebra

Mistr cechu řeznického Honza vám přímo před očima ugriluje různé druhy steaků, připraví líčka, pravou svíčkovou nebo třeba panenku. Také vám nabídne uzeniny, které v řeznictví sám vyrábí. Bez chemie, éček a dalších náhražek. Hezky podle tradičních českých receptur a z masa s jasným původem. 

Věděli jste, že… k hodování dostanete pivo Ferdinand speciál, víno nebo džbánek domácí limonády?

Výklad o mase a jeho přípravě

Během degustace si budete povídat o stařených masech, přípravě jednotlivých druhů mas i o celému procesu výroby. Do výroby se v případě zájmu můžete také podívat. Domů si odnesete plánek zvířete s popisem jednotlivých druhů mas a tipy na nejvhodnější úpravu. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru