Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All you can eat degustace steaků, uzenin, líček a dalších mas přímo v řeznictví

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (2)

All you can eat degustace v řeznictví pro jednu osobu 

  • steakové hovězí maso, více druhů
    • rib eye steak, flank steak, hunger steak a steak z pravé svíčkové
    • hovězí veverka, líčka na zelenině, uzený hovězí jazyk
  • grilovaná panenka, prsíčka
  • degustace uzenin, tatarák, žebra na medu, grilovaná zelenina a mnoho dalších specialit
  • 2× pivo Ferdinand speciál nebo 2× 0,2 dcl vína nebo džbánek domácí limonády
  • výklad o výrobě uzenin, jaké maso je vhodné na steaky, jaké na dušení
  • příprava masa přímo před očima
  • 10% sleva na nákup v řeznictví hned po akci
  • plánek s rozdělením masa na zvířeti, názvy jednotlivých druhů mas a informace o tom, jaká je jejich nejvhodnější úprava

Termín: po domluvě ve dnech po–čt od 18.00 

Omezení

Večeře probíhá pouze v minimálním počtu 5 osob od 18.00.

Rezervace: Termín si zamluvte na tel. 777 749 277. 

  • Řeznictví si vyhrazuje právo akci přesunout na jiný termín, pokud bude počet účastníků menší než 5. 
  • Termín můžete zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

699 Kč
699 Kč
899 Kč
899 Kč
Pravá svíčková, panenka, hovězí veverka i steaky
Příprava masa přímo před vašima očima
Vlastní výroba uzenin, bez éček a chemie

Tak tohle bude maso!

Milovníci masa, zbystřete! Tohle si nemůžete nechat ujít. Poctivé řeznictví a uzenářství pro vás připravilo all you can eat degustaci masa a uzenin. Čeká vás večeře hodná králů, po které se budete olizovat až za ušima. Na výběr máte termíny ve všední dny i o víkendu. Začíná se vždy v 18.00. 

Steaky, líčka, veverka i tatarák a žebra

Mistr cechu řeznického Honza vám přímo před očima ugriluje různé druhy steaků, připraví líčka, pravou svíčkovou nebo třeba panenku. Také vám nabídne uzeniny, které v řeznictví sám vyrábí. Bez chemie, éček a dalších náhražek. Hezky podle tradičních českých receptur a z masa s jasným původem. 

Věděli jste, že… k hodování dostanete pivo Ferdinand speciál, víno nebo džbánek domácí limonády?

Výklad o mase a jeho přípravě

Během degustace si budete povídat o stařených masech, přípravě jednotlivých druhů mas i o celému procesu výroby. Do výroby se v případě zájmu můžete také podívat. Domů si odnesete plánek zvířete s popisem jednotlivých druhů mas a tipy na nejvhodnější úpravu. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru