Kurzy výroby domácích sýrů, másla, jogurtu a dalších mléčných produktů

10 zákazníků
Kurzy pro začátečníky i pokročilé

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianty (2)

V ceně

Kurz domácí výroby másla, sýrů, jogurtů a dalších mléčných produktů pro 1 osobu

  • Délka kurzu: 5 hodin
  • Termín: vypsaná je vždy minimálně jedna sobota v měsíci, někdy i jiné dny podle počtu zájemců

Náplň kurzu

  • Dozvíte se něco o historii, původu a výrobě jogurtu a pokrmů z něj vyrobených
  • Naučíte se vybrat a používat vhodné startovací kultury
  • Zkusíte sýření, krájení, solení a lisování
  • Zjistíte, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy
  • Vyrobíte si vlastní máslo, jogurt, kefír, sýr a hotové výrobky si odnesete domů
  • Ochutnáte výrobky z místních kultur 

Můžete využít do 31. 12. 2018 (platí pro všechny varianty)

Rezervace: Termín si zamluvte na tel. 732 682 544 nebo e-mailu lencova.veronika@seznam.cz

Kurzu se můžou zúčastnit i děti od 8 let, vždy však v doprovodu dospělé osoby.

1 500 Kč 999 Kč
1 500 Kč 999 Kč
Ukončeno

V ceně

Kurz domácí výroby sýrů pro pokročilé pro 1 osobu (předpokládá se základní znalost výroby sýrů) 

  • Délka kurzu: 5 hodin
  • Termín: vypsaná je vždy minimálně jedna sobota v měsíci, někdy i jiné dny podle počtu zájemců

Náplň kurzu

  • Získáte pokročilé znalosti s oblasti výroby sýrů
  • Zkusíte si výrobu ricotty, brynzy, zrajících sýrů, korbáčků či čedaru
  • Prozkoumáte další produkty, které můžete z těchto sýrů vyrobit
  • Poznáte další možnosti použití kultur
  • Zjistíte, co ještě můžete dělat ze syrovátky 

Můžete využít do 31. 12. 2018 (platí pro všechny varianty)

Rezervace: Termín si zamluvte na tel. 732 682 544 nebo e-mailu lencova.veronika@seznam.cz

Kurzu se můžou zúčastnit i děti od 8 let, vždy však v doprovodu dospělé osoby.

1 500 Kč 999 Kč
1 500 Kč 999 Kč
Ukončeno

Když jde o mléčné produkty, není nad domácí výrobu!

Naučte se připravit vlastní sýr, jogurt či máslo nebo si troufněte rovnou na pokročilejší ricottu, brynzu, zrající sýry, korbáčky či čedar. Stačí se přihlásit do jednoho z kurzů, kde vám ukážou jak na to. Během 5 hodin se dozvíte něco málo o historii výroby, seznámíte se s technologickými postupy a pustíte se do díla. 

Vše, co vyrobíte, si pak odvezete domů. V pokročilém kurzu se dozvíte třeba také recepturu na přípravu sýrů camembert a gouda. Doma se pak můžete blýsknout a připravit úžasné domácí pohoštění. 

Termín kurzu a místo konání
Kurz se uskuteční ve Vile Jihočeské rybníky u vesnice Hlavatce, jen 19 km od Českých Budějovic. Vypsaný je vždy minimálně jeden sobotní termín v měsíci. Pokud bude víc zájemců, můžou organizátoři vypsat i další termíny. 

Petra

Příjemná lektorka i prostředí, Velmi pěkná forma, jak se naučit něco nového a poznat lidi se stejnými zájmy.

Petra

Příjemná lektorka i prostředí, Velmi pěkná forma, jak se naučit něco nového a poznat lidi se stejnými zájmy.

Labyrint, cesta za vzděláním s.r.o.
Hlavatce 37, Sedlec, 37347

Hlavatce

Hlavatce 37, Sedlec

Zobrazit na mapě
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Bezbariérový přístup
Internet zdarma
U nás se nekouří
Vezměte děti, máme koutek!
Máme dětské hřiště
Jak uplatnit
Děti

Chybí vám nějaké další informace?

1 Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
Labyrint, cesta za vzděláním s.r.o.
Hlavatce 37, Sedlec, 37347
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Více o podniku