Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sladký a voňavý dárek: kurz pečení pravých valašských frgálů pro 1 či 2 osoby

4,9 / 5 Kurzy pečení frgálů Rožnov pod Radhoštěm  (mapa) 17 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy pečení frgálů

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)

Že Vánoce mají vonět jenom cukrovím? Zkuste to vysvětlit valašskému frgálu!

Provoňte svůj domov tradičním valašským koláčem, který si vlastnoručně upečete. Naučíte se to na jedinečném Kurzu pečení v Rožnově pod Radhoštěm. Připravíte si hned tři různé verze a ty si také odnesete domů.

Na výběr je voucher pro 1 nebo 2 osoby. Využijte skvělou příležitost k předvánočnímu rozjímání nebo kurz věnujte jako originální dárek.

Pravé frgály umí upéct málokdo, takže ať už svým blízkým nebo třeba kolegům připravíte jakýkoli druh, budete za hvězdu. 

Co je v ceně kurzu?

  • Výuka pečení frgálů
  • suroviny na pečení
  • rodinná více než sto let stará receptura na frgály v tištěné podobě
  • vlastnoručně upečené frgály, makové rohlíčky a netradiční kynutý koláč (nebo závin)m které si odnesete domů
  • lehké občerstvení včetně nápojů (malé slané občerstvení, káva, čaj, víno).

Kurz trvá 3–4 hodiny a je určen pro osoby starší 10 let. Na jednom kurzu bude max. 6 osob. Přístup na kurz je zcela bezbariérový, dostanete se sem jak s kočárkem, tak s invalidním vozíkem.

Valašská tradice plná chuti

Sláva valašského frgálu a samotného umění jeho přípravy si rozhodně zaslouží šířit. Historie sladkého valašského pokladu se začala psát před více než dvěma sty let. Už od počátku se jednalo o slavnostní pokrm, jehož příprava byla považována za obřad. Proto se i vy naučíte používat výhradně tradiční postupy a pomůcky.

Tajemství spočívá v dokonalém kynutém těstě, lahodné náplni a té správné drobence. To všechno se na kurzu naučíte, stejně jako válení,  plnění a pečení koláčů. Zatímco bude těsto kynout, připravíte si makové rohlíčky. Na závěr akce zjistíte, že s těstem se dá někdy i kouzlit.

Během kurzu pro vás bude připraveno lehké občerstvení, u kterého si určitě příjemně popovídáte s ostatními milovníky dobrého jídla a dozvíte se pár zajímavostí o historii valašské kuchyně. 

Nahoru