
Nebojte, nic není ztraceno. Dejte podniku srdíčko a my vám napíšeme, jakmile bude připravena nová nabídka.
V profesionálním studiu probíhá kurz pečení frgálu podle staré rodinné receptury. Maximálně 6 účastníků se během 3 – 4 hodin naučí zadělat kynuté těsto, připravit náplně a upéct frgály. Kromě nich si každý připraví makové rohlíčky a jeden netradiční kynutý koláč.
Během pečení je čas na občerstvení a povídání o historii valašské kuchyně.
Pro účastníky kurzu jsou připraveny veškeré suroviny, kuchyňské potřeby i zástěry, takže k absolvování akce stačí pohodlný oděv a obutí. Prostory jsou bezbariérové.
Studio se nachází v bezprostřední blízkosti centra města vedle Rožnovského pivovaru.
Zemědělská 574, Rožnov pod Radhoštěm