Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční tyrolský špek z Jižního Tyrolska od rodinného výrobce Trockner

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin Martinek

Dobrý den,
prosím o informaci o osobním odběru na provozovně
(Otevírací doba: Nepravidelná – dle domluvy), na jaké dny/časy je možné se domluvit,
děkuji, Martin Martinek

Zdarma (5 prac. dní)

Tyrolská šunka - tyrolský špek

Dobrý den
Osobní odběr je dle dohody, prosim kontaktujte nas emailem a pokud to bude mozne radi vam vyhovíme

Miroslav

Dobrý den, ano nerozumím a díky za vysvětlení

Tyrolská šunka - tyrolský špek

Dobry den, nebylo to myšleno nějak špatně, ale bez konzervačních látek to bohužel nejde, aby se vám produkt nezkazil. V opačném případě by se vám na šunce vytvořily bakterie a jiné nežádoucí věci, které by poškodily vaše zdraví a šunka by byla nepoužitelná

Miroslav

Tyrolský špek zněl lákav a už jsem chtěl objednávat, ale poté co jsem si přečetl složení dusitanů a reklamu v podobě „Kvalita na prvním místě“ nemám zájem. Jak může být něco kvalitní když to člověka „dusí“ ?

Tyrolská šunka - tyrolský špek

Vazeny pane Miroslave,
je videt, ze nerozumíte potravinarske vyrobe. Dusitan sodny se pouziva jako konzervacni latka. Nelze maso vyrobit, vysusit, zabalit a verit, ze bez konzervačních latek vydrzi bez zmeny. To by jste si maso musel vyrábět doma sam a podle toho s nim i pracovat a doba trvanlivosti by byla zcela jina. Pro vysvetleni co dusitan sodny je-dodava potravinam odlonost vuci bakteriim, prodluzuji zivotnost vyrobku a zabranuji oxidaci tuku. Neexistuje jina latka, kterou by se mohlo nahradit, jelikož nic jiného neexistuje co by potravinu vuci bakterii chránilo a zaroven neovlivňovalo chut a výsledek vyrobku. Zadna takova potravina bez této ochrany vyrobit nelze! A jelikož jsme otevreni, dle platnych norem uvadime vse co se při vyrobe pouziva! Verte mi, ale ze bez toho potravinu aby se vam nezkazila a byla zdravotne nezavadna vyrobit nelze i dle platnych norem EU. Chlorid draselny vypada nazev také divne, ale jedna se o chemicke oznaceni soli, proto je potřeba vychazet co dana latka dela a k cemu ma byt urcena a nekomentovat dle nazvu. Hezky den

Milan Veselský

Dobry den, taky by sem mel zajem, mohu poprosit o real foto? A popr, objednani postou, neskazi se maso kdyz se ma uchovavat pri nizkych teplotach? Diky ,email vesim@atlas.cz

Tyrolská šunka - tyrolský špek

Dobry den, jak jsme zminovali v předchozím prispevku fotky jsou realne, jsou jen delany profesionalnim fotografem! Do emailu jsme vam tedy ještě poslali fotku udelanou telefonem. Tyrolska sunka, tyrolsky spek je susene maso, ztrati az 1/3 svého objemu při vyrobe. Tim, ze suseni probiha přirozenou formou a nikoliv zadnou kompresi pro urychleni procesu, uchovava si svou jedinečnou chut. Pro prepravu je vakuove zabalen a při kratkodobe preprave se této sunce nic nestane. Jedna se o dlouhodobe skladovani při nizkych teplotách.

Víťa Kulíška

Měll bych zájem o kilogramovou verzi tohoto výrobku, ale mám obavy, aby mi nedorazil jenom čistý špek, těmto ilustracním fotografiím se nedá věřit. Jaký je reálný podíl libové složky masa k tlustému?
Můžete mi podat relevantní informaci?
 Děkuji

Tyrolská šunka - tyrolský špek

Dobry den pane kulisko, ilustrační fotografie jsou autenticke a nejedna se o spek ale tuk ktere maso obsahuje. Kdyz nam na vas poslete email muzeme vam udelat par fotografii tyrolske sunky co mame skladem aby jste viděl ze tak vypadá i ve skutečnosti. Děkujeme. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru