Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Tradiční tyrolský špek z Jižního Tyrolska od rodinného výrobce Trockner
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobrý den, ano nerozumím a díky za vysvětlení
Dobry den, nebylo to myšleno nějak špatně, ale bez konzervačních látek to bohužel nejde, aby se vám produkt nezkazil. V opačném případě by se vám na šunce vytvořily bakterie a jiné nežádoucí věci, které by poškodily vaše zdraví a šunka by byla nepoužitelná
Tyrolský špek zněl lákav a už jsem chtěl objednávat, ale poté co jsem si přečetl složení dusitanů a reklamu v podobě „Kvalita na prvním místě“ nemám zájem. Jak může být něco kvalitní když to člověka „dusí“ ?
Vazeny pane Miroslave,
je videt, ze nerozumíte potravinarske vyrobe. Dusitan sodny se pouziva jako
konzervacni latka. Nelze maso vyrobit, vysusit, zabalit a verit, ze bez
konzervačních latek vydrzi bez zmeny. To by jste si maso musel vyrábět doma
sam a podle toho s nim i pracovat a doba trvanlivosti by byla zcela jina. Pro
vysvetleni co dusitan sodny je-dodava potravinam odlonost vuci bakteriim,
prodluzuji zivotnost vyrobku a zabranuji oxidaci tuku. Neexistuje jina latka,
kterou by se mohlo nahradit, jelikož nic jiného neexistuje co by potravinu
vuci bakterii chránilo a zaroven neovlivňovalo chut a výsledek vyrobku. Zadna
takova potravina bez této ochrany vyrobit nelze! A jelikož jsme otevreni, dle
platnych norem uvadime vse co se při vyrobe pouziva! Verte mi, ale ze bez toho
potravinu aby se vam nezkazila a byla zdravotne nezavadna vyrobit nelze i dle
platnych norem EU. Chlorid draselny vypada nazev také divne, ale jedna se
o chemicke oznaceni soli, proto je potřeba vychazet co dana latka dela a
k cemu ma byt urcena a nekomentovat dle nazvu. Hezky den
Dobry den, taky by sem mel zajem, mohu poprosit o real foto? A popr, objednani postou, neskazi se maso kdyz se ma uchovavat pri nizkych teplotach? Diky ,email vesim@atlas.cz
Dobry den, jak jsme zminovali v předchozím prispevku fotky jsou realne, jsou jen delany profesionalnim fotografem! Do emailu jsme vam tedy ještě poslali fotku udelanou telefonem. Tyrolska sunka, tyrolsky spek je susene maso, ztrati az 1/3 svého objemu při vyrobe. Tim, ze suseni probiha přirozenou formou a nikoliv zadnou kompresi pro urychleni procesu, uchovava si svou jedinečnou chut. Pro prepravu je vakuove zabalen a při kratkodobe preprave se této sunce nic nestane. Jedna se o dlouhodobe skladovani při nizkych teplotách.
Měll bych zájem o kilogramovou verzi tohoto výrobku, ale mám obavy, aby
mi nedorazil jenom čistý špek, těmto ilustracním fotografiím se nedá
věřit. Jaký je reálný podíl libové složky masa k tlustému?
Můžete mi podat relevantní informaci?
Děkuji
Dobry den pane kulisko, ilustrační fotografie jsou autenticke a nejedna se o spek ale tuk ktere maso obsahuje. Kdyz nam na vas poslete email muzeme vam udelat par fotografii tyrolske sunky co mame skladem aby jste viděl ze tak vypadá i ve skutečnosti. Děkujeme. Hezký den
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,
prosím o informaci o osobním odběru na provozovně
(Otevírací doba: Nepravidelná – dle domluvy), na jaké dny/časy je možné se domluvit,
děkuji, Martin Martinek
Zdarma (5 prac. dní)
Dobrý den
Osobní odběr je dle dohody, prosim kontaktujte nas emailem a pokud to bude mozne radi vam vyhovíme