Tradiční tyrolský špek z Jižního Tyrolska od rodinného výrobce Trockner Poprvé na Slevomatu

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Varianta:
1/8 Tyrolský špek – cca 0,5 kg
Ukončeno
219 Kč
83 zákazníků

V ceně varianty:

Tyrolská šunka Trockner (tyrolský špek) z Jižního Tyrolska z města Kollmann

  • Balení: cca 0,5 kg
  • Datum spotřeby: 20. 03. 2018
  • Složení: vepřová šunka, sůl, přírodní aroma, cukr.glukóza, maltodextrin, konzervační látka: dusitan sodný, dusičnan draselný, antioxidatn: askorbát sodný
  • Nutriční hodnoty na 100 g: energie 288 kcal / 1207 kJ, tuk 20 g a z toho nasycené mastné kyseliny 7,22 g, sacharidy 0,1 g, cukr 0,1 g, bílkoviny 26 g, sůl 3,72 g
  • Země původu a výrobce: Sebastian Trockner GmbH/Srl (Itálie)
  • Skladování: uchovejte při teplotě 0 – 4 °C a po otevření spotřebujte do 60 dnů 

Doručení:

Česká pošta
120 Kč (7 prac. dní)

Osobní odběr na provozovně
Zdarma (5 prac. dní)

Místo osobního odběru:

Tyrolská šunka – Letenská

Letenská 743, Rožnov pod Radhoštěm, Piddock s.r.o.

Doručuje obchod:

Martin Kotrba
www.tyrolskyspek.cz
martin.kotrba@seznam.cz
+420 608 333 886

Tyrolsko – jistota sněhu, výborné restaurace, skvělé sjezdovky nebo termální lázně. A v neposlední řadě vynikající jídlo!

Tyrolský špek je delikátní, jalovcem ochucená nevařená šunka. Začal se vyrábět proto, aby maso přes zimu vydrželo. Vybrané vepřové kýty se ořežou a na tři týdny se naloží do směsi koření. Šunky se pak pravidelně otáčí. Nakonec se vyudí studeným kouřem a nechají se 25 týdnů zrát. Za tu dobu ztratí až třetinu objemu. Takto se vyrábějí už od 13. století.

Odkud tyrolský špek pochází?

Sebastian Trockner založil v roce 1930 malé řeznictví ve městě Kollmann v Jižním Tyrolsku. Začali s ruční výrobou, která se používá dodnes. Jeho maso a uzeniny byly známé široko daleko a především tyrolský špek. A to zůstává dodnes. Proto přichází již 4.generace rodiny Trockner, která pokračuje v tradici.

Tajemství pravého koření

Tajný recept na výrobu toho skvělého tyrolského špeku se dědí s generaci na generaci. My vám můžeme prozradit, že obsahuje sůl, pepř, jalovec, nové koření, česnek a v kombinaci s čerstvým horským vzduchem vzniká ojedinělá chuť.

Tyrolský špek nevznikne bez kouře

Bez kouře nevznikne pravý tyrolský špek. Je potřeba trpělivost a čas. Ale čekání stojí za to. Nesrovnatelná chuť mluví sama za sebe.

Kvalita na prvním místě

Pokud slíbíme kvalitu, dbáme na její kontrolu. Výběr masa pro výrobu tradičního tyrolského špeku probíhá velmi pečlivě, aby výsledek byl excelentní. Dobré je jen to nejlepší! Víte odkud maso z vašeho talíře pochází? My ano! Dodavatelé na výrobu pravého tyrolského špeku poskytují maso té nejvyšší kvality.

Fotogalerie:

Adresa pro případné vrácení zboží:

Piddock s.r.o., Letenská 743, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Obchodní podmínky prodejce

Kalkulace ceny

Hodnocení podniku

4,6/5 (23 hodnocení)

Všechna hodnocení