Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

3denní pobyt ve Špindlerově Mlýně pro dva

4,4 / 5 Hotel Lesana Špindlerův Mlýn (mapa) 458 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Mína

Dobrý den,

prosím kolik je teplota bazénu a jaká je obsazenost bazénu např. přes odpoledne, jde mi o to, aby nebylo v bazénu přeplněno.

Děkuji

Borovičková

Dobry den zakoupila jsem si tento pobyt v tom Špindlu ale nebyli mi podklady poslány i na mail jenom se mi ukázali při dokončení nákupu to tak ted je ? Vím ze předtim mi to přišlo i na mail jen se ptám aby vse bylo v pořádku děkuji předem za odpověd

recepce

Dobrý den paní Borovičková, v tomto případě kontaktujte prosím přímo slevový portál slevomat na tel: 840 140 240. U nás si pobyt pouze rezervujete, ale nákup děláte přes slevomat, děkuji za pochopení.

Tereza Kurková

Dobrý den.
Právě jsem zakoupila voucher.Bohužel jsem si všimla datumu, kdy lze voucher využít, až po té,což se nám vážně nehodí.Bylo by možné uplatnit ho na konci ledna nebo ještě v zimním období prosím?Mockrát děkuji.

recepce

Platnost voucheru je pevně stanovena od 28.3. – 20.6.2014. V jiný termín bohužel voucher nelze využít. Děkuji za pochopení.

Jana Bahulíková

Dobrý den, kolik by vyšlo prodloužení pobytu o 1 noc? Jsme z Olomouce, tak bychom tam rádi zůstali déle, když pojedeme takový kus cesty. Ale na druhou stranu-vyloženě dva vouchery kupovat nechceme. Jednalo by se o voucher v týdnu, ten za 2790,– Jsme dva dospělí a dvě děti / 3 a 5 let/ tak mi to prosím spočítejte, děkuji za odpověd.

recepce

Doplatek za třetí noc pro 2 dospělé osoby je 1/2 ceny voucheru, tj. 1.395,–Kč. Děti 3–12 let platí 350,–Kč/noc, 95,–Kč/den polopenze. Celkem i s turistickými poplatky 21,–Kč/den/dospělý, 6,–Kč/den/dítě na 3 noci: 4.227,–Kč s tím, že na dvě noci využijete pro 2 dospělé voucher ze slevomatu…

Hotel Lesana

Dobrý den,

byl by možný rodinný apartmán, nebo větší pokoj, doplatek by se pohyboval kolem 2000 – 2500 Kč vč. polopenze, 2 leté dítě je zdarma.

Kamila

Dobrý den,
jsme 5-ti členná rodina, 2 dospělý a 3 děti – věk dětí 2,5,6. Jaká by byla cena pro všechny, pokud bychom požadovali lůžka a jídlo pro každého?Je možné zajistit nějaký rodinný pokoj nebo 2 pokoje blízko sebe?
Děkuji.

recepce

Dobrý den,

bohužel tam přímo nesmí pejsek, ani by se mu tam nedýchalo moc dobře.

Tomas

Dobrý den,
může malý pes do wellness centra? Tím nemyslím přímo se koupat, ale do tech prostor obecne. Voucher bych si rad zakoupil, ale pes to sam na pokoji nezvladne :). Dekuji predem.

Dagmar

Zakoupili jsme dražší víkendovou variantu jako dárek, jaký bude postup pokud nebude možné uplatnit ve víkendových termínech z důvodu naplněné kapacity ( již zakoupeno mnoho poukazů) bude finanční rozdíl nějak kompenzován ?
 Děkuji

recepce

Dobrý den, počet voucherů vydaných na víkend odpovídá počtu volných pokojů na víkend. Neměla by tedy nastat situce, že by všechny víkendové termíny byly obsazeny. Doporučuji však pobyt včas rezervovat.

Klára Husáková

Dobrý den, když zakoupím voucher na víkend, platí tedy, že v 10:00 vyklidíme pokoj a do 17 hod můžeme být ve wellness centru? Děkuji

recepce

Dobrý den, ano ta varianta je možná… nebo pokud na Váš rezervovaný pokoj nebude v neděli navazovat další rezervace, můžete si ho za poplatek prodloužit do odpoledních hodin. Nebo pokoj v 10:00hod vyklidit a do wellness centra zajít…Vstup do wellness je tedy možný i poslední den (v den odjezdu) pokud jste již předtím nevyčerpali všechny 3 vstupy.

Pavla

Dobrý den, ráda bych se zeptala na masáže. Jaké nabízíte, v jaké délce a zda jsou v ceně voucheru nebo se musí na místě připlatit. Děkuji

recepce

Dobrý den,

v ceně voucheru masáže nejsou. Je možné je u nás objednat. Máme tyto druhy:
Klasická, relaxační nebo sportovní: 30 minut (záda, šíje) 400,–Kč
60 minut (celé tělo) 700,–Kč
Lávové kameny: 50 minut 90,–Kč
80 minut 1 250,–Kč

Masáže je potřeba objednat vždy den dopředu nebo hned ráno na večer.

Lucie

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli je možný vyměnit těch 120 min v play herně za něco jiného.

recepce

Dobrý den,

bohužel ne. Balíček je takto daný.

Iveta

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda se dá pobyt prodloužit koupí dvou voucheru.
 Děkuji

recepce

Dobrý den,

voucher je určitě možné zakoupit 2 x a pobyt si tak u nás prodloužit :)

David Ferbar

Dobrý den,

rád bych se zeptal jestli by se dal voucher využít i přes silvestra . případně za jakou cenu.

 děkuji

recepce

Dobrý den, platnost voucheru je striktně daná od 28.3. – 20.6.2014. Pokud budete chtít rezervovat pobyt přes silvestra, navštivte naše internetové stránky: http://www.lesana.cz/cz/specialni-nabidka/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru