Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zábava v Zooparku Zájezd: Krmení a poznávání zvířátek

4,7 / 5 Zoopark Zájezd Zájezd  (mapa) 24 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Zoopark Zájezd

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Co udělá lidem větší radost než jídlo? No přece krmení zvířátek.

Za okny vykouklo sluníčko, a tak si ježek řekl, že je ten správný čas na výlet. Vyskočil z postele, napíchl na bodlinky červené jablíčko a šel. Už časně z rána se potuloval kolem Kladna, navštívil Bílou paní na hradě Okoři a kolem poledne dorazil za zvířátky, která žijí v Zooparku Zájezd. Panečku, ježkovi bylo se zvířátky tak krásně! Vám bude taky a díky voucheru si to tu užijete rovnou ve dvou. 

„Nazdárek, kamarádi! Taky si po dobrém obídku rádi dáváte dvacet? Rozhlížím se okolo a vidím, že je to u zvířátek běžná praxe. Lemuři to už zabalili a právě teď podřimují pod velikým stromem. Asi chtějí vytrávit všechny ty dobrůtky, kterými jsem je nakrmil. Ale nebojte – jsou to velcí žrouti. Až dorazíte vy, budou mít bříška zase prázdná a krmení od vás si nechají líbit. 

Krmení a drbání opiček, velbloudů, lam, klokanů i rysů je zábava, ale co takhle se o zvířátkách dozvědět víc? Zaběhněte jako já za panem ošetřovatelem, který vám prozradí všechno, co jste kdy chtěli vědět. Zjistíte, proč mají klokani tak velké kapsy a jestli si do nich schovávají svačinku. 

Z hlazení zvířátek mě už bolí všechny čtyři tlapky, tak doufám, že mi přijedete pomoct. A nezapomeňte, z každé zakoupené vstupenky jde 1 Kč do Fondu ohrožených dětí Klokánek.“

Nahoru