Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zábava v Zooparku Zájezd: Krmení a poznávání zvířátek

Zoopark Zájezd Zájezd  (mapa) 24 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (1)

Co udělá lidem větší radost než jídlo? No přece krmení zvířátek.

Za okny vykouklo sluníčko, a tak si ježek řekl, že je ten správný čas na výlet. Vyskočil z postele, napíchl na bodlinky červené jablíčko a šel. Už časně z rána se potuloval kolem Kladna, navštívil Bílou paní na hradě Okoři a kolem poledne dorazil za zvířátky, která žijí v Zooparku Zájezd. Panečku, ježkovi bylo se zvířátky tak krásně! Vám bude taky a díky voucheru si to tu užijete rovnou ve dvou. 

„Nazdárek, kamarádi! Taky si po dobrém obídku rádi dáváte dvacet? Rozhlížím se okolo a vidím, že je to u zvířátek běžná praxe. Lemuři to už zabalili a právě teď podřimují pod velikým stromem. Asi chtějí vytrávit všechny ty dobrůtky, kterými jsem je nakrmil. Ale nebojte – jsou to velcí žrouti. Až dorazíte vy, budou mít bříška zase prázdná a krmení od vás si nechají líbit. 

Krmení a drbání opiček, velbloudů, lam, klokanů i rysů je zábava, ale co takhle se o zvířátkách dozvědět víc? Zaběhněte jako já za panem ošetřovatelem, který vám prozradí všechno, co jste kdy chtěli vědět. Zjistíte, proč mají klokani tak velké kapsy a jestli si do nich schovávají svačinku. 

Z hlazení zvířátek mě už bolí všechny čtyři tlapky, tak doufám, že mi přijedete pomoct. A nezapomeňte, z každé zakoupené vstupenky jde 1 Kč do Fondu ohrožených dětí Klokánek.“

Nahoru