Nabídku BEZ KALHOT A DONAHA – striptýzová show mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

BEZ KALHOT A DONAHA – striptýzová show skupiny Gladiátors

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Men Strip Show

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)

O show

V listopadu pátek 13. to opět vybouchne v Hany Bany. Zase se sejde partička showmanů se skupiny Gladiátors která vám předvede tentokrát něco, co tady ještě nebylo.

Uvidíte show, která bude opravdu k pobavení, ale samozřejmě i s nádechem erotiky a vypracovaných těl. Tato show je postavena především na absolutní improvizaci, kdy vystupující reagují na vaše podněty a výrazy ve vašich tvářích.

Vyvolené dámy si užijí přímo na pódiu skvělou show s účinkujícími. 

Účinkující

Celou show bude opět moderovat Mr. Rocky, který je připraven na váš úsměv a těší se na povzbuzování během každého vystoupení.
S sebou si vezme partičku skvělých showmanů, kteří vás pobaví svými čísly. Představí se vám Mr. Mike, který je známým modelem na módních přehlídkách, ale především jeho úsměv vás dostane. S ním přijede také Mr. Maxim, znám především svými akrobatickými čísly s ženami. Dalším vystupujícím je Mr. Rico , který je skoro dvojníkem Vina Disela. Dostane vás především svým tanečním vystoupením. A možná se objeví a přiletí legenda Batman Mr. Dante. 

Po skončení celé show máte možnost si opět vybrat jednoho z nich a nebo klidně dva a objednat si je na soukromý striptýz, který je tou největší třešinkou na celé show. Samozřejmě, že autogramiáda i focení s účinkujícími je pro vás nachystaná taky na závěr vystoupení. Opět proběhne tombola o zajímavé ceny.

Nahoru